Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inauguración de una nueva fábrica de montaje Man en Arabia Saudí

Inauguració d'una nova fàbrica de muntatge Man a l'Aràbia Saudita

02/02/2009

2 febrer 2009

Juntament amb el seu importador d'Aràbia Saudita Haji Hussein Alireza & Co Ltd, Man Nutzfahrzeuge inaugurar una fàbrica de muntatge de camions el passat 24 de gener de 2009 en Jeddah.

La fàbrica TIB (Truck in the Box) està concebuda per a una producció anual de 3.000 vehicles en un torn. Es munten camions i camions tractors Man TGA-WW destinats primerament al mercat local.

La fàbrica a l'Aràbia Saudita és un projecte comú realitzat per Man Nutzfahrzeuge i Haji Hussein Alireza & Co Ltd, soci de Man a l'Aràbia Saudita des de fa 25 anys. Les noves instal·lacions compleixen les exigències de fàbriques de muntatge de camions més modernes i estan equipades acord amb els estàndards de Man "El fort creixement en el Regne d'Aràbia Saudita i en l'Orient és de gran importància per Man La cooperació amb Haji Hussein Alireza & Co Ltd i la nova fàbrica són pilars importants de l'estratègia de creixement internacional de MAN Nutzfahrzeuge ", va assenyalar Anton Weinmann, president de la junta directiva del Grup Man Nutzfahrzeuge amb motiu de la inauguració a Jeddah.

Man Nutzfahrzeuge té representació a l'Aràbia Saudita des de fa 25 anys. El 2007, la quota en el mercat de camions de més de 16 tones va ser d'un 22,7 per cent. A finals de 2008, després de només un any de construcció, els primers 150 vehicles Man han sortit de la cadena de producció de la nova fàbrica de muntatge.

Truck in the Box (TIB) és el concepte de Man per als vehicles CKD (completely knock down), és a dir que els components dels vehicles són enviats a altres emplaçaments per al seu muntatge final. Per Man, el concepte TIB representa una prestació logística, ja que tots els components del vehicle són preparats per a l'enviament, amb parts del vehicle rellevants per a la seguretat, com per exemple el sistema de frens, ja premuntades. Els vehicles del model TGA-WW com Truck in the Box es preparen per a la seva tramesa a la fàbrica Man de Salzgitter.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis