Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ¿Cómo medir el nivel en sistemas de circuitos de refrigeración del agua de las plantas nucleares?
Baumer llança un nou model de transmissor apte també per al control de la pressió

Com mesurar el nivell en sistemes de circuits de refrigeració de l'aigua de les plantes nuclears?

Redacció Interempreses21/01/2009

21 gener 2009

El transmissor de pressió hidrostàtica ED752 per a mesurament de nivell en combinació amb el DX Display ofert pel segment de productes de processos d'instrumentació de Baumer , és apropiat per al mesurament de nivell i / o la pressió en sistemes de circuits de refrigeració de l'aigua de les plantes nuclears. El colmatado del filtre a l'entrada del corrent d'aigua pot ser detectat a temps, per tal d'ajustar la velocitat de rotació del filtre.

Per evitar la contaminació en el circuit de refrigeració de les centrals d'energia nuclear, l'aigua freda drenada dels rius o del mar es neteja mitjançant la rotació d'un gran filtre. La velocitat de rotació es pot ajustar d'acord amb el grau de contaminació del filtre, que es detecta a través del mesurament de la pressió diferencial. Per a això es van posar dos ED752, un abans i un altre després del filtre, per tal de mesurar les diferents pressions de l'aigua. Aquest transmissor submergible ofereix una alta precisió sobre un ampli rang de temperatures, una atractiva repetibilitat i una gran estabilitat a llarg termini.

Nou transmissor de pressió hidrostàtica ED752
Nou transmissor de pressió hidrostàtica ED752.
El dispositiu està disponible en Hastelloy C, que és resistent a la majoria dels líquids agressius com ara l'aigua marina

Per a aplicacions en plantes nuclears, la gamma ED752 pot mesurar pressions entre 0 i 16 mH2O. El dispositiu està disponible en Hastelloy C, que és resistent a la majoria dels líquids agressius com ara l'aigua marina.

El DX Display rep els senyals des dels dos ED752, calcula la pressió diferencial ia continuació la converteix en un senyal de sortida analògica de 4 a 20 mA. Posteriorment, el DX Display activa quatre sortides de commutació en funció de les diferents pressions diferencials causades per la contaminació del filtre. Mentre que en els dos primers graus de contaminació, la rotació s'accelera més, la potència del reactor es redueix al tercer grau. En el quart nivell de contaminació, el reactor s'atura.

El control de la pressió amb el ED752 i el DX Display ha estat comprovada en una avaluació de llarga durada amb diferents cicles de pressió, cops i vibracions, així com amb interferències electromagnètiques i de ràdio freqüència (EMI / RFI). El sistema està instal lat en reactors retroadaptados i en la nova generació de plantes d'energia nuclear EPR (Reactor Europeu d'aigua a pressió).

Empreses o entitats relacionades

Baumer Automación Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis