Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case entrega en Ciudad Real una minicargadora 440 CT HF
L'equip és idoni per a les tasques de canalització

Case lliurament a Ciudad Real una minicarregadora 440 CT HF

Redacció Interempreses24/11/2008

24 novembre 2008

A Bolaños de Calatrava, Ciudad Real, s'ha fet lliurament d'una minicarregadora Case 440 CT HF que, equipada amb una roda rasadora Simex T800, ofereix múltiples avantatges com una major facilitat en la instal·lació de serveis elèctrics, gas ciutat, sistemes de reg o comunicacions, així com un increment en la productivitat en els treballs de canalització sobre superfícies pavimentades. D'aquesta manera, les condicions de treball es veuen notablement millorades.
La roda rasadora facilita els treballs de canalització en superfícies pavimentades
La roda rasadora facilita els treballs de canalització en superfícies pavimentades.

El sistema de translació mitjançant cadenes que ofereix la Case 440 CT HF permet una tracció òptima per al treball conjunt amb la roda rasadora. De la mateixa manera, l'estabilitat en el transport del implement dóna una gran seguretat en el trasllat del conjunt. El seu cabal és de 90,1 litres per minut a 210 bars, atributs que converteixen la minicarregadora en una màquina idònia per al treball amb implements que requereixin alt cabal, com és el cas de la roda rasadora. Pel que fa al seu equipament, la Case 440 CT HF inclou un motor Iveco SpA i ofereix una potència bruta de 74 cavalls de potència.

D'altra banda, la roda rasadora Simex T800 resulta ideal per a petites excavacions amb secció per omissió sobre superfícies dures i compactes com ara l'asfalt, la roca o el ciment. Per a la seva màxim rendiment és necessari combinar amb una minicarregadora amb sistema hidràulic d'altíssim flux, com és el cas d'aquest model.

La unió dels dos equips va aconseguir una producció de 60 m / h
La unió dels dos equips va aconseguir una producció de 60 m / h.

Màxima productivitat per a les empreses de canalització

La minicarregadora Case 440 CT HF i la roda rasadora Simex T800, importada per Euroimplementos, optimitzen les tasques realitzades a les empreses de canalització, ja que milloren la productivitat dels sistemes tradicionals de rases. Així, després del lliurament dels dos equips, i treballant en una rasa de 450 mm de profunditat amb diferents materials (5 centímetres d'aglomerat i resta de llasts compactades) es va assolir una producció d'aproximadament 60 metres per hora.

A més d'aquesta major productivitat, es redueix el cost en materials de farciment menor (especialment del formigó) i es generen menys materials de rebuig, ja que després de ser fresats hi ha moltes possibilitats que es puguin reutilitzar.

Finalment destacar que, per les seves dimensions compactes, la màquina es mou amb gran soltesa fins i tot en les zones més estretes, i s'aconsegueix reduir l'ocupació de la via pública.

La minicarregadora Case es mou amb desimboltura fins i tot en espais estrets
La minicarregadora Case es mou amb desimboltura fins i tot en espais estrets.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis