Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Velux mostró en Construtec 2008 sus nuevas soluciones de ahorro energético en los edificios
Eficiència energètica, confort interior i ús de les energies renovables són tres ingredients fonamentals per a gaudir d'una comoditat sostenible, segons la companyia

Velux va mostrar en Construtec 2008 les seves noves solucions d'estalvi energètic en els edificis

Meritxell Jaén11/11/2008
Una finestra de teulada accionada per energia solar i una funció d'estalvi energètica incorporada en el comandament a distància de la finestra elèctrica i solar, que activa les persianes o tendals automàticament, són les dues novetats que la signatura Velux Spain presentar en roda de premsa a la fira Construtec, celebrada del 7 a 11 d'octubre al recinte firal Ifema (Madrid).

El mestre de cerimònies de la presentació duta a terme a l'estand de Velux a la fira va ser Pedro Poole, director general de Velux Spain. El responsable de la firma ha explicat que Velux defineix tres ingredients fonamentals per gaudir d'un confort sostenible, és a dir, la capacitat d'obtenir uns alts estàndards de confort interior, alhora que reduïm o eliminem el consum energètic. Poole enumerar els tres ingredients que persegueix la seva companyia: eficiència energètica, el confort interior i l'ús de les energies renovables.

En aquest sentit, les autoritats europees i espanyoles ja estan començant a prendre cartes en l'assumpte. Sense anar més lluny, i tal com comenten des Velux, l'article 18 de la Directiva de Rendiment Energètic dels Edificis recomana seguir estratègies que augmentin el rendiment tèrmic dels edificis durant l'estiu, com ara tècniques de refrigeració passiva que millorin les condicions climàtiques interiors.

"A Velux ens sumem a l'interès d'institucions i companyies compromeses amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, uns valors que són la base del nostre treball. Estem satisfets de poder contribuir amb la recerca i el desenvolupament de noves solucions que permetin aconseguir nivells òptims de confort interior amb un mínim consum energètic ", afirmava Poole.

Aprofitar la reforma de l'edifici

Velux aprofitar l'escenari de Construtec 2008 per mostrar als assistents a la presentació les seves últimes propostes per aprofitar la reforma de l'edifici instal productes que ajudin a estalviar energia protegint el medi ambient. La finestra de teulada accionada per energia solar transforma aquesta en energia elèctrica a través d'una cèl·lula fotovoltaica situada, de forma discreta, en la part superior de la finestra. Tant la bateria que emmagatzema l'energia elèctrica com el motor es troben directament integrats en el marc de la finestra. Velux Spain ofereix també un pràctic kit que permet convertir una finestra d'obertura manual en una elèctrica accionada per energia solar de forma senzilla i sense cables.
La finestra de teulada accionada per energia solar de Velux transforma l'energia solar en elèctrica
La finestra de teulada accionada per energia solar de Velux transforma l'energia solar en elèctrica.

Funció 'Estalvi d'energia'

L'altra nova proposta de Velux és la funció 'Estalvi d'energia', incorporada en el comandament de la finestra elèctrica i solar. Pedro Poole, director general de Velux Spain va explicar, mentre realitzava una demostració del funcionament del comandament, que es tracta d'una sèrie de variables que tenen en compte la temperatura mitjana local, l'orientació de les finestres i la seva ubicació, entre altres factors. "Quan el programa ha estat activat, la seqüència s'inicia automàticament en els temps predeterminats. Els temps s'han establert perquè els productes de protecció solar (persianes i tendals) es pugin o baixin depenent de l'estació l'any i de l'hora del dia. Per exemple, durant l'estiu al sud d'Espanya els productes de protecció solar es baixaran a una hora destinada al matí i es pujaran a la nit, i el contrari a l'hivern. A més, el color distingeix de manera automàtica entre els dies laborables i el cap de setmana ", va concloure Pere Poole.

La persiana elèctrica o solar és el complement ideal per optimitzar el funcionament del nou sistema, ja que permet reduir el 97 per cent de la radiació solar a l'estiu.

Reduir les emissions de CO 2

Dins dels múltiples elements que componen l'edifici, el valor de les finestres com col energètics resulta cada vegada més evident, segons Velux Spain. Una estudiada col·locació d'aquestes permet obtenir guanys solars tèrmiques i garantir una adequada ventilació, la qual cosa genera un estalvi energètic del consum d'energia de l'habitatge d'aproximadament d'un 30 per cent segons estudis corroborats per l'institut francès CSTB.

Pedro Poole explicar en Construtec 2008 la funció 'Estalvi d'energia', incorporada en el comandament de la finestra elèctrica i solar de la companyia...
Pedro Poole explicar en Construtec 2008 la funció 'Estalvi d'energia', incorporada en el comandament de la finestra elèctrica i solar de la companyia.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis