Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Ángel Cepeda Maqueda, Director Gerente de Puertas Sanrafael
"La nostra principal basa és oferir productes diferenciats de valor afegit"

Entrevista a Ángel Cepeda Maqueda, director gerent de Portes Sanrafael

Esther Güell23/10/2008
Portes Sanrafael és una empresa de llarg recorregut en el disseny i fabricació de portes d'interior que, gràcies a la seva vocació de permanent d'innovació, pot oferir productes d'alta qualitat i una àmplia varietat de models que s'adapten a la decoració de cada llar. Mostra d'això ha estat l'última edició de Construtec, on va presentar 30 nous models de portes. Ángel Cepeda, director gerent de Portes Sanrafael ens explica més detalls de l'empresa.

Portes Sanrafael porta ja més de 20 anys dedicada a la construcció de portes d'interior ... Expliqui'ns una mica els seus orígens

Portes Sanrafael neix el 1986 dins del grup d'empreses Portes Mavisa, com a factoria d'altes produccions en estructures de portes basada en la seva automatització i coneixement del procés productiu des d'anys anteriors.

Uns anys més tard l'empresa se separa d'aquest grup d'empreses i la seva producció evoluciona en la seva estratègia cap a mercats de reforma i diversitat de productes.

Ángel Cepeda: "El disseny, juntament amb els acabats, marca la diferenciació del producte"
Ángel Cepeda: "El disseny, juntament amb els acabats, marca la diferenciació del producte".

Com ha evolucionat l'empresa des de llavors?

L'empresa ha tingut un creixement sostingut en tot moment l'ordre del 5 al 10 per cent del seu volum de negoci. L'aposta més important ha estat la recerca de productes diferenciats que aportin un valor afegit a les excel·lents qualitats dels seus fabricats i tracte personalitzat que la caracteritzen. Sens dubte el major patrimoni d'aquesta empresa és el seu capital humà, format per 250 professionals que han sabut unir esforços i portar a l'empresa a la seva consolidació en el sector i màximes garanties d'èxit.

En quina posició es troba avui dia l'empresa en relació amb el sector?

Actualment ocupem el 4 º o 5 º lloc del rànquing d'empreses de fabricació de portes d'interior, amb producció diària de 2.000 unitats de portes i els seus complements, i tenim una facturació anual de l'ordre de 30 milions d'euros.

"En la nostra línia de respecte i sensibilitat cap al medi ambient, presentem en Construtec productes de tintats a l'aigua sobre xapes ecològiques"

I A quins mercats es dirigeix?

Fabriquem, en el 90 per cent dels casos, un producte diferenciat dirigit al mercat de la reforma i gamma mitjana-alta de la demanda, especialment a la zona centre i nord de la península a més de països com Rússia, Bulgària, Romania etc. , països que es troben en vies de creixement.

És una empresa que segueix innovant i treballant per aportar novetats el sector. Prova d'això són els 30 nous models presentats en la passada edició de Construtec ... Què destacaria més de la seva participació?

D'acord amb les tendències del disseny i acabat actual, Portes Sanrafael presentar a la recent fira Construtec 2008 la seva visió de la porta d'interior integrada al mobiliari més avantguardista com un element més de decoració, abundant en els lacats amb alts brillantors i incorporació a aquests de petites incrustacions de color o materials com pell sintètica o vidres, que aporten la diferenciació del concepte de porta com a element estructural cap a la porta com a complement ideal i d'integració amb el mobiliari de moda.

En la línia de respecte i sensibilitat pel nostre medi ambient, Portes Sanrafael ha presentat els productes de tintats a l'aigua sobre xapes ecològiques en autèntics mosaics de combinacions de fustes amb colors d'acord a l'els mobles actuals.

Portes Sanrafael ofereix un producte diferenciat per al mercat de la reforma i la gamma mitjana-alta de la demanda...
Portes Sanrafael ofereix un producte diferenciat per al mercat de la reforma i la gamma mitjana-alta de la demanda, tant a la zona centre i nord de la península com a països en vies de creixement com Rússia, Bulgària o Romania.

Una de les novetats va ser una nova porta tècnica resistent al foc Per a quin tipus d'edificació està pensada i quines són les seves principals característiques?

Vam obtenir la certificació d'una nova porta tècnica amb resistència al foc durant 90 minuts (RF 90) al mateix temps que el seu certificat d'aïllament acústic superior a 35 dB. Aquesta porta aquesta concebuda per a hotels, edificis públics, oficines, etc., En els quals garantir aquestes proteccions aportin als mateixos les garanties i el valor afegit que aquests materials comporten.

En aquests moments, quan fa unes setmanes que ha finalitzat el Saló, Com valora el seu pas per la fira?

En què ha estat la nostra tercera presentació en aquesta fira hem volgut deixar palès el nostre afany innovador permanent a més d'autèntiques novetats de models i dissenys de portes diferenciats del sector. Entenem que ho hem aconseguit al 100 per cent i, una vegada més, la fira ha estat extraordinàriament positiva per a la imatge de l'empresa. Pel que fa a l'afluència i contactes d'aquest certamen (donada la situació del sector de la construcció) valorem aquesta fira positivament auque amb si hi ha hagut una disminució de contactes malgrat l'esforç d'implantació en la mateixa amb l'aportació de novetats mereixedores de la seva valoració a major nivell.

Actualment, Quines característiques es busquen a les portes d'interior? Quins són els elements més valorats?

Entenem que el disseny, juntament amb els acabats, marca la diferenciació del producte. En un mercat tan competitiu com l'actual, amb pèrdua de la demanda tant en la construcció com en el mercat de la reforma, la recerca de nous mercats i necessitat d'aportar productes diferenciats són la base del futur de l'empresa. Per això la diversitat de fabricats i adaptació a la demanda més exigent en dissenys personalitzats constitueixen les característiques més valorades.

A la recerca de la qualitat

Portes Sanrafael treballa constantment en la modernització de les seves instal·lacions, ubicades en un complex industrial de 80.000 metres quadrats a Villacañas, Toledo, que li permeten fabricar, diàriament, 2.000 unitats de portes i 25.000 de motllures en MDF rexapat.

A més, des de 1995 el procés de fabricació de l'empresa compta amb la certificació de registre d'empresa ER-01 48/2/95 concedit per Aenor acord amb la norma UNE-EN ISO 9002, amb garantia de la qualitat per a tots els seus productes.

Així mateix, l'empresa compta amb nombroses certificacions de portes resistents al foc i portes acústiques.

¿Estètica, alta qualitat i tecnologia són sempre compatibles?

Evidentment sí són compatibles aquests conceptes atès que els materials i mitjans actuals de producció han d'estar al servei de l'estètica i màximes garanties de qualitat dels fabricats.

Imatge de l'estand de l'empresa en la passada fira Construtec celebrada a Madrid del 7 al 11 d'octubre d'enguany
Imatge de l'estand de l'empresa en la passada fira Construtec celebrada a Madrid del 7 al 11 d'octubre d'enguany.

A nivell d'empresa, quins són els propers projectes?

Portes Sanrafael manté una reinversió permanent dels seus recursos necessaris per garantir la seva competitivitat i lideratge del sector en el disseny i acabats de portes amb la màxima garantia de qualitat.

Avui estem culminant la robotització i aplicació d'excel • lència empresarial al procés productiu i implantant estructures comercials pròpies a països de l'exterior de creixent demanda dels nostres productes.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Construtec - IFEMA
Puertas Sanrafael, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis