Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El proyecto Tallum, gana el “1er Premio de Arquitectura con Bloques de Hormigón 2008” convocado por Normabloc
Es tracta d'un projecte de l'arquitecte Ramon Ruiz-Cuevas Peña i obtindrà 15.000 euros

El projecte Tallum, guanya el "1er Premi d'Arquitectura amb blocs de formigó 2008" convocat per Normabloc

Redacció Interempreses15/10/2008
Normabloc, Associació Nacional de Fabricants de Blocs i Maçoneria de formigó , va atorgar al recinte firal d'Ifema durant la fira de la construcció de Madrid, Construtec, els guardons al "1r Premi d'Arquitectura amb blocs de formigó 2008" convocats per l'Associació l' passat mes d'abril i el propòsit és fomentar el coneixement i l'aplicació de la maçoneria de formigó i els paràmetres de sostenibilitat, eficiència energètica i l'estricta qualitat de fabricació que acompanya als seus productes.
D'esquerra a dreta.: Lucía Ferrater, Jordi Badia, Ramon Ruiz-Cuevas Peña i Javier Pérez Uribarri
D'esquerra a dreta.: Lucía Ferrater, Jordi Badia, Ramon Ruiz-Cuevas Peña i Javier Pérez Uribarri.
El primer premi va ser concedit a Tallum
El primer premi va ser concedit a Tallum.

El primer premi va ser concedit a Tallum, una obra avantguardista de l'arquitecte Ramon Ruiz-Cuevas Peña. El projecte, un edifici bioclimàtic d'instal lacions de depuració de piscines, es troba situat en Gamarra costat del riu Zadorra (Vitòria-Gasteiz). Hi predominen la utilització de materials sostenibles i es fonamenta en la integració d'elements bioclimàtics actius a l'arquitectura.

El segon premi va ser atorgat pel jurat a Integració en el lloc de l'arquitecte Carlos Ferrater Lambarri. El projecte es troba situat a Terrassa (Barcelona) i és la nova seu del Reial Club de Golf del Prat. L'obra es concep segons el criteri de respecte i integració al conjunt del paisatge, d'accessibilitat, comunicació i centralitat respecte al camp de joc. El premi el va recollir Lucía Ferrater que ha rebut 6.000 euros.

El segon premi va ser atorgat pel jurat a Integració en el lloc de l'arquitecte Carlos Ferrater Lambarri
El segon premi va ser atorgat pel jurat a Integració en el lloc de l'arquitecte Carlos Ferrater Lambarri.
El Jurat ha decidit que el tercer premi sigui compartit per Battís Caffó, un centre d'educació infantil a Granollers (Barcelona) de Jordi Badia. Fue construido en hormigón blanco y una serie de celosias también de hormigón en solución de continuidad interior y exterior que configuran el lenguaje del edificio. D'altra banda, Plecs, obra de l'arquitecte Javier Pérez Uribarri és actualment un centre poliesportiu d'oci a Langreo (Astúries) i en ell es van utilitzar blocs de formigó pintats. Cadascun d'aquests projectes rebrà la quantitat de 1.500 euros.
Plecs, obra de l'arquitecte Javier Pérez Uribarri és actualment un centre poliesportiu d'oci a Langreo (Astúries)
Plecs, obra de l'arquitecte Javier Pérez Uribarri és actualment un centre poliesportiu d'oci a Langreo (Astúries).
Battís Caffó és un centre d'educació infantil a Granollers (Barcelona) de Jordi Badia
Battís Caffó és un centre d'educació infantil a Granollers (Barcelona) de Jordi Badia.
Els encarregats de fer el lliurament de premis van ser Javier Serra, subdirector general d'Innovació i Qualitat de l'Edificació del Ministeri d'Habitatge, Álvaro de Torres, vocal tercer de la Junta de Govern del COAM i President de la Comissió de Projecció Social de l'Arquitectura del Col·legi i Carlos Roces, President de Normabloc.

Normabloc és l'Associació Nacional de Fabricants de Blocs i Maçoneria de formigó. El seu objectiu és promoure tecnològica i comercialment el bloc prefabricat de formigó de qualitat i altres peces de maçoneria, centrant les seves actuacions en el desenvolupament normatiu i l'elaboració de publicacions tècniques i comercials.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis