Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La madera: el material del futuro en la construcción
Segons AHEC, la producció de parquet a Europa ha incrementat un 2,5%

La fusta: el material del futur en la construcció

Redacció Interempreses15/10/2008
En col·laboració amb l'American Hardwood Export Council, AHEC, organització per a la promoció de les frondoses nord-americanes, les tres associacions espanyoles (la Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta, Feim; l'Associació Espanyola d'Importadors de Fusta, AEIM i la Federació Espanyola del Paviment de Fusta, FEPM) van treballar des del Saló Monogràfic de la Fusta en l'Arquitectura, integrat en Construtec, per a la promoció d'aquest material en la construcció.

La fusta està despertant un interès creixent entre arquitectes, decoradors i dissenyadors com a material ideal per a la realització d'elements constructius i de decoració. És el material del futur, no només per les seves qualitats tècniques i estètiques, sinó perquè és l'únic material ecològic de construcció en si mateix. El seu consum contribueix a pal·liar les emissions de CO 2 i el canvi climàtic.

Lligada a les indústries de primera i segona transformació de la fusta, Feim acull a dotze associacions empresarials. En conjunt, assisteix a gairebé 200 empreses petites, grans i mitjanes repartides per tot Espanya. El volum de facturació dels sectors representats en Feim ascendeix aproximadament a 3.000 milions d'euros, i generen al voltant de 25.000 llocs de treball directe, la majoria d'alta qualificació professional.

Durant el 2007, l'evolució de la producció de parquet a Europa (països FEP *) va augmentar un 2,5 per cent

Per la seva banda, l'Associació Espanyola d'Importadors de Fusta, AEIM, integra en l'actualitat a 165 persones físiques i jurídiques, que es dediquen al comerç internacional de productes de fusta: magatzemistes importadors de productes de fusta i empreses representants al nostre país d'empreses exportadores, oficines de vendes, 'brokers' i altres entitats amb interès en el comerç internacional de productes de fusta. Entre els seus principals objectius hi ha la promoció del consum responsable de fusta.

Durant l'any 2007, l'evolució de la producció de parquet a Europa (països FEP *) va seguir una tendència favorable. En el seu conjunt va augmentar un 2,5 per cent, arribant un volum de 100,3 milions de metres quadrats, dels quals Espanya va generar un 10 per cent. Per països, Alemanya consumeix el 18,5 per cent del total FEP, seguida per Espanya amb el 16 per cent, Itàlia amb el 12 per cent i França amb el 11,1 per cent. L'estimació de consum total de parquet a Europa s'eleva a 120 milions de metres quadrats, que representa el 5,6 per cent de tots els recobriments de sòls.

(*) Els països FEP són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, França, Finlàndia, Holanda, Hongria, Itàlia, Noruega, Polònia, República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Federación Española de Industrias de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis