Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Foresis Domótica presenta sus nuevos productos en Construtec 2008

Foresis Domòtica presenta els seus nous productes en Construtec 2008

Redacció Interempreses14/10/2008

14 octubre 2008

El projecte Berke R.1 que desenvolupa el grup foresis, encara en estudi, tindrà un disseny que revolucionarà el sector de mecanismes per a control i automatització en tecnologia convencional i electrònica.
Imagen

La recerca de noves formes que aportin una tecnologia útil i alhora bella és l'objectiu que es marca tot fabricant. Per això són necessaris estudis com els que porta a terme Berke, que pretén culminar amb una altra ruptura en disseny i amb una oferta molt més àmplia de funcionalitat. Un dels canvis més significatius introduïts per Berke va ser la seva aposta per les formes arrodonides per als elements vistos, creant des de fa anys una pauta de disseny, complementada en èpoques més recents també amb nous dissenys de mecanismes encastats sense marcs.

Pantalla de control domòtic amb e-mail i newsletter

L'última de les novetats presentades des Barker, és la pantalla tàctil per al control en edificis intel ligents. La central de control per a funcions EIB / KNX de Berke, és ara el Berke Màster Control. Gràcies a una connexió IP, ara la central de control pot rebre correus electrònics i subscriure's a butlletins de notícies per Internet. El centre de control es converteix així també en un centre d'informació.

A més, una alarma integrada en el sistema fa possible la supervisió de finestres, portes i espais interiors mitjançant els sensors apropiats. Així, d'un sol cop d'ull pot assegurar si la porta del soterrani o la finestra de la cambra de bany estan tancades. La funció de simulació de presència permet que la casa sembli ocupada durant els períodes d'absència.

Amb aquesta ampliació de funcions, Berke ha fet del Màster Control un veritable centre de comunicacions per a tota la informació important dins i fora de la casa. El sistema pot ser instal lat en hotels sense cap problema, perquè pot configurar-se en diversos idiomes i amb diferents icones.

Calefacció, llum, persianes, etc. poden controlar amb aquest sistema
Calefacció, llum, persianes, etc. poden controlar amb aquest sistema.

Sistemes de control i automatització de l'edifici

Calefacció, llum, persianes i altres característiques tècniques d'un mateix espai poden ser controlats des de qualsevol connexió a Internet, dins o fora de l'edifici en temps real.

La connexió IP crea moltes noves possibilitats, sobretot per integradors, estalviant temps i donant una assistència ràpida en les tasques de manteniment. El sistema només requereix un ordinador personal amb una connexió a Internet. En aquests nous sistemes com el Barker IP-Control, no cal instal lar cap programari especial i suporta tots els navegadors usats normalment, podent ser les adreces de grup fàcilment assignades, en admetre importacions des del programari.

De la mateixa manera que es visualitza l'estat de la instal lació, també poden visualitzar-se en el portàtil imatges de la càmera de seguretat des de l'oficina o el lloc de vacances.

L'estalvi com a objectiu

Cada dia s'implanten més dispositius electrònics a casa nostra, al mateix temps que els recursos es fan més escassos i els preus de l'energia pugen. En aquest context, l'empresa Berke, segueix preocupada amb la sostenibilitat mediambiental. L'objectiu no és fàcil: estalviar ia més usar l'energia de manera eficient.

El seu sistema Berke Energy Guard controla de forma detallada el consum d'energia individual de cada dispositiu, a fi de mostrar els punts de malbaratament. D'aquesta manera, els dispositius que gasten energia gratuïtament són identificats.

Electrodomèstics, ordinadors, TV o carregadors en stand by són identificats, mostrant la seva ubicació en el control central. D'aquesta manera, qualsevol usuari pot apagar-lo, estalviant energia i ajudant a conservar el medi ambient.

La instal lació dels components és molt fàcil. Els transmissors es len a la línia elèctrica en quadre, caixes de derivació, caixes d'encastar i preses de corrent. Així, transmeten dades del consum de tot l'habitatge mitjançant senyals de ràdio al dispositiu central. És un sistema autònom que funciona sobre la base de senyals de ràdio. La pantalla mostra quantitats de consum, no només corrents i despeses d'electricitat, sinó també valors comparatius del passat, les prediccions de futures necessitats d'electricitat i valors de principi per a consumidors individuals. A més, i abans de períodes d'absència, l'usuari pot verificar d'un cop d'ull si tots els dispositius que haurien d'estar apagats realment ho estan, i si un dispositiu o una àrea d'un edifici excedeixen el seu consum energètic, fora del cànon habitual, l'Energy Guard dóna un senyal d'avís.

La nova pantalla tàctil per al control d'edificis
La nova pantalla tàctil per al control d'edificis.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis