Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Celesa presenta en Eurobrico la nueva gama de herramientas de corte Bluemaster
Nou Catàleg Tarifa Bluemaster 2008

Celes presenta a EUROBRICO la nova gamma d'eines de tall Bluemaster

Redacció Interempreses01/10/2008
El passat mes de juliol va sortir al mercat el nou Catàleg Tarifa Bluemaster 2008 en què Celes SA presenta en EUROBRICO les seves últimes novetats en la seva gamma d'eines de tall Bluemaster.

Broques per metall

En aquesta família s'han inclòs novetats encaminades als clients més exigents, necessitats d'eina d'alt rendiment en producció. Així, s'ha inclòs una nova broca per acer inoxidable BC50 que juntament amb la gamma ja existent de broques amb hèlix tipus S per inoxidable completen una sèrie dissenyada per a qualsevol aplicació en aquest material.

La BC50 és una broca tipus S amb un afilat en split point i destalonar en triple faceta. Aquestes característiques geomètriques, confereixen a la broca unes aptituds per mecanitzar acers inoxidables en grans produccions sol millorables amb el seu recobriment de TiAlN.

En l'apartat de broca cònica, s'ha inclòs la nova broca de HSS-Co 8 per cent per a aplicacions en trepats de materials blindats i acers fins 44HRc.

Dins de l'aplicació concreta per a automoció de broques per treure punts de soldadura, s'ha inclòs una broca de metall dur integral recoberta de TiAlN BC70MD. Aquesta broca és especial per a trepants pneumàtics, i aplicable per foradar les espinoses soldadures a Bor.

Avellanadors

Dins de l'àmplia gamma que Bluemaster ofereix al mercat dins d'aquesta família, s'ha ampliat la gamma de broca avellanadota per tub amb broques avellanadotas amb límit i broques escalonades helicoïdals.

A més, dins dels avellanadors de 3 canals, completa la gamma l'avellaner de metall dur integral a 90 º AV6MD, útil en màquines d'alta velocitat.

Serra de cinta
Serra de cinta.

Fluid de tall

Dins de la gamma de fluid de tall Tap Magic, Celes ha incorporat un nou producte el Pro-Tap ecològic i biodegradable.

També dins del seu ànim per crear envasos que aprofitin més el producte s'ha inclòs el nou envàs en aerosol per al fluid de tall per a usos generals EP XTRA, l'específic per alumini i l'ecològic Pro-Tap.

També en aerosol s'inclou com a novetat l'escuma de tall Tap Magic XTRA-Foamy que un cop aplicat, roman adherit a l'eina, de manera que es produeix un clar estalvi en el consum de fluid.

Maduixes

L'amplitud de gamma ofereix una varietat de materials de fabricació de les maduixes apta per mecanitzats d'alt rendiment en tots els materials.

A més de l'habitual HSS Co 8 per cent disposa d'una àmplia gamma de maduixes en ASP 60, acer ràpid pulvimetal · lúrgic al 10,5 per cent de cobalt, que confereix a les maduixes característiques que els permeten treballar a velocitats properes a les que treballa el metall dur però en màquines que no estan habilitades per a treballar amb aquest últim tipus de maduixes.

L'àmplia gamma de maduixes de metall dur que disposa aquest catàleg el situa en molt bona posició dins de les exigències que el mecanitzat té quant a geometries i rendiment d'aquestes. Dins d'aquestes destaquen la sèrie X70Rc

Dins l'apartat de Maduixes rotatives destaca el nou dentat recobert de TiAlN que confereix a l'eina una major duresa i durabilitat.

Broques de Construcció

En l'apartat de broques per a construcció destaca la sèrie Deltagon en les seves dues configuracions cilíndrica i SDS Plus. El seu capçal triple de metall dur integral i el seu innovador procés de soldadura del cap al cos obtenint alts rendiments en granit marbre i formigons molt durs. La sèrie Deltagon SDS Plus és capaç de foradar vareta d'armat si impacta en el 33 per cent de la mateixa, la geometria de la punta fa que les broques tipus Deltagon lligat orificis més centrats, rodons i precisos.

Corones

La gran novetat d'aquest catàleg és la nova Corona bimetálica Bluemaster de color blau que possibilita trepar a una profunditat de tall de 30 mm. Fabricada en M3 i amb un afilat innovador està pensada per obtenir els majors rendiments en usos generals en materials com acers aliats i inoxidables, alumini, llautó, coure, bronze, fosa, plàstic i fusta.

Igual que en la passada edició del catàleg Bluemaster la gamma de corones segueix sent la més àmplia del mercat per a usos tant en metalls per a gran producció com en construcció, fusta i vidre.

Corones
Corones.

Empreses o entitats relacionades

BLUEMASTER by celesa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis