Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case Construction nombra nuevo vicepresidente de ventas y marketing

Case Construction nomena nou vicepresident de vendes i màrqueting

26/09/2008

26 setembre 2008

Case Construction Equipment ha anunciat la incorporació d'Israel Celli com a nou vicepresident de Vendes i Màrqueting de la companyia, nomenat per liderar la regió d'Europa en dependència directa del president executiu Jim McCullough.
"Personalment, estic encantat de tornar a tenir a Israel en l'equip de Case Construction Equipment. La seva experiència i interès en aquest mercat seguiran millorant el suport i el servei tant als clients com als distribuïdors ", va afirmar McCullough.
Imagen
Celli va començar la seva llarga carrera professional a IBM Corporation, on va exercir durant 20 anys diverses funcions de responsabilitat creixent en els departaments de Vendes, Màrqueting, Cadena de subministrament i operacions. Esta amplitud d'àmbits van portar a Celli a nombrosos països d'Europa, Amèrica del Nord, Àsia i Amèrica Llatina. D'IBM, Celli va passar a Clark Equipment, empresa en què les seves funcions exercides en Vendes i Distribució, despertar el seu interès pels béns d'equip. Posteriorment, Celli va passar a formar part de Case Construction Equipment i va romandre amb nosaltres gairebé cinc anys en qualitat de responsable de la divisió per a Amèrica Llatina i el Carib. Sense abandonar el seu contacte amb el món dels equips de construcció, Celli es va traslladar a JLG Industries, on va exercir funcions de responsabilitat per a Europa, Orient Mitjà, Àfrica, Àsia-Pacífic i Amèrica Llatina. Celli es va quedar vuit anys en JLG, i l'últim càrrec que va tenir en l'empresa va ser un lloc de primer executiu, a més de les seves funcions com a primer vicepresident per Vendes internacionals, Màrqueting i Assistència al client.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis