Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Apavisa Porcelánico presenta sus nuevas colecciones en Construtec 2008

APAVISA Porcellànic presenta les seves noves col·leccions en Construtec 2008

Redacció Interempreses08/09/2008
'Beton' i 'Pàtina' són dues de les col·leccions que APAVISA Porcellànic presenta a Construtec 2008. La companyia segueix regint-se per un mateix denominador comú, el d'oferir sempre una gran qualitat, unes excel lents característiques tècniques i unes prestacions decoratives sense altre límit que la imaginació, la qual cosa li ha permès realitzar més de 3.000 grans projectes a nivell mundial durant aquest últim any.

APAVISA Porcellànic es basa en les etapes evolutives del ciment més urbà per a desenvolupar la col lecció 'Beton', millorant les propietats en les quals el ciment natural presenta deficiències constructives.

La nova col·lecció desenvolupada per APAVISA transmet versatilitat i naturalitat, havent aconseguit un acabat idèntic a l'empleat en la tècnica de l'encofrat amb fusta emprada en l'actualitat sobre ciments naturals.

El relleu en els seus acabats té una presència determinant en el joc compositiu de la col·lecció, no només pels diferents efectes que origina, sinó també en el record i absència que es dibuixa en la textura de les peces realitzades amb encofrat de taules que aporta a la col·lecció un caràcter de singularitat.

La col lecció 'Beton' és apta per a paviments i revestiments, tant en exteriors com interiors.
Sòl de dormitori equipat amb la nova col lecció 'Beton'
Sòl de dormitori equipat amb la nova col lecció 'Beton'

Porcellànic tècnic tot massa, és apte per a paviments i revestiments, tant en exteriors com interiors, de gran resistència a flexió (61 Newtons / mil·límetre quadrat), resistent a la gelada, amb un baix índex d'absorció d'aigua (+ / - 0,1 per cent), resistent a productes químics i taques, i de resistència al xoc tèrmic.

Producte de gran versatilitat cromàtica que recrea les etapes evolutives del ciment natural en exterior. Disponible en gris, blanc, marró i beix de formats 45x90, 22,5 x90, 60x60 i 30x60 centímetres, i acabats lappato (semi-polit) i natural, ofereix un estil que, sens dubte, transmet noves sensacions.

La col lecció 'Pàtina'

Empleat en cobertes de sostres i com a revestiment de façanes, l'efecte visual del coure envellit ha estat durant dècades considerat un símbol d'elegància arquitectònica, longevitat i distinció. En l'actualitat, arquitectes contemporanis de reconegut prestigi (Frank Ghery, Michael Graves, Phillip Jonson, John Burgee o Antoine Preddock, entre altres) recorren a aquest material com a imatge distintiva en les seves obres.

APAVISA es basa en les etapes evolutives del coure natural per desenvolupar la col lecció 'Pàtina', ha millorat les propietats en les que el coure presenta deficiències constructives. Porcellànic tècnic tot massa que no necessita manteniment, és apte per a paviments i revestiments, tant en exteriors com interiors, de gran resistència a flexió (61 N/mm2), resistent a la gelada, a productes químics, a les taques i al xoc tèrmic i amb un índex de conductivitat totalment nul.

Parets i capçalera de llit equipats amb la nova col lecció 'Pàtina' de APAVISA Porcelànic
Parets i capçalera de llit equipats amb la nova col lecció 'Pàtina' de APAVISA Porcelànic
Es tracta d'un producte d'estabilitat cromàtica permanent i gran versatilitat que recrea les etapes corrosives del coure natural sense necessitat d'aplicació de laques, vernissos o productes químics per a estabilitzar la seva coloració. Està disponible en els color 'copper', negre, verd i blanc, de formats 45x90 i 22,5 x90, 60x60 i 30x60 centímetres. Ofereix, igual que el coure natural, dos acabats: lappato (semi-polit) i natural, recreant així un aspecte final semblant al coure atenent a les seves tècniques productives: laminat en fred i electròlisi.
Sòl de saló de color 'copper' amb acabat semi-polit
Sòl de saló de color 'copper' amb acabat semi-polit.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis