Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La arquitectura, protagonista en Construtec 2008

L'arquitectura, protagonista a Construtec 2008

08/09/2008

8 setembre 2008

L'arquitectura adquireix un renovat protagonisme en la desena edició del Saló de la Construcció, Construtec 2008 , que se celebren a Ifema del 7 al 11 d'octubre de 2008. En concret, Fira de Madrid ha habilitat les sales N 105 i 106, al Centre de Convencions del seu Porta Nord, per a albergar el segon Congrés Internacional d'Arquitectura, els dies 8 i 9 d'octubre pròxims, convocat per la Fundació COAM, del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid i que, precisament, coincideix amb la seva Setmana de l'Arquitectura.

El 'COAM' organitza cada any la Setmana de l'Arquitectura a Madrid, programa que inclou diferents esdeveniments relacionats amb aquesta disciplina i repartits per tota la ciutat. Aquest programa coincideix els anys parells amb Construtec-de periodicitat biennal-, fira líder de la construcció a Espanya. En aquesta ocasió, s'ha previst que el certamen aculli el segon Congrés Internacional d'Arquitectura Construtec, sota el lema de "construint la ciutat del futur, de l'escala humana al territori", i que reunirà a alguns dels més prestigiosos arquitectes del moment , amb els seus projectes i / o realitzacions més destacats.

El focus d'atenció se centrarà en la mega ciutat globalitzada del segle XXI, sotmesa a una constant i accelerada transformació i on els cada vegada majors avenços tecnològics contribueixen a difuminar la tradicional separació entre la viabilitat dels somnis dels arquitectes i l'efectiva realització d'aquests. Una proposta especialment dirigida a aquells professionals de l'arquitectura i la construcció que estan generant l'arquitectura del nostre segle.

Per a això, es compta amb la intervenció d'arquitectes plenament reconeguts, amb algunes de les seves realitzacions més famoses o els seus projectes més ambiciosos. El Congrés, comissariat per José Luís Esteban Penelas, serà inaugurat el 8 d'octubre, al matí, amb la conferència estrella de l'arquitecte nord-americà (Los Angeles), Thom Mayne, que presentarà el seu disseny del Far de París. Aquest mateix dia, parlaran també Alejandro Zaera-de Londres-sobre el seu projecte del Port de Triana (Espanya) i, ja a la tarda, els arquitectes madrilenys, Nieto i Sobejano tractaran sobre una de les seves obres més emblemàtiques, les oficines Kastner & Öhler (Àustria), mentre que el també madrileny Alfonso Vegara, presenta la seva proposta d'urbanisme en el nostre continent, coneguda com "Construint la Diagonal Europea".

La segona jornada, el 9 d'octubre, s'inicia al matí amb una altra intervenció estel·lar, la del londinenc Meter Cook, que va al Congrés amb la seva coneguda Kunsthaus Graz (Àustria). A continuació, representants de l'estudi madrileny Acebo x Alonso donaran els detalls del seu Centre d'Arts de La Corunya i l'holandès (Rotterdam) Jacob Van Rijs farà el mateix amb el seu conegut Edifici Omotesando, ubicat al Japó. Al final d'aquestes conferències, es desenvoluparà un debat.

Per ampliar informació o pre registrar i en general per preparar l'assistència a aquest segon Congrés Internacional d'Arquitectura amb suficient antelació, l'organització ha disposat la pàgina web www.congresoarquitecturaconstrutec.es.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis