Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Putzmeister consigue una posición de liderazgo en Smopyc en su 50 aniversario

Putzmeister aconsegueix una posició de lideratge en SMOPYC en el seu 50 aniversari

12/06/2008

12 juny 2008

La major cita de la construcció, obres públiques i mineria que se celebra al 2008 a nivell internacional ha contribuït a refermar la consistència i solidesa d'una empresa que celebra aquest any, precisament, el seu 50 Aniversari.
El 22 de maig els Prínceps d'Astúries van inaugurar la present edició de la fira i van realitzar una parada perllongada a l'estand de Putzmeister per saludar Félix Selinger, President del Grup Putzmeister, José Antonio Nieto, director general de Putzmeister Ibèrica i l'antic director general de Putzmeister Ibérica i actual Conseller, Gerwald Lettner.
A més d'interessar per la trajectòria d'aquesta empresa alemanya a Espanya, i de comentar peculiaritats de la maquinària Putzmeister i del sector en general, se'ls va fer entrega als Prínceps de la maqueta d'una autobomba que simbolitza els 50 anys de presència i desenvolupament tècnic i de servei de la seva maquinària en el mercat espanyol.

Estand de Putzmeister a SMOPYC
Estand de Putzmeister a SMOPYC.

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis