Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Destacada presencia de AFCCM en Construlan y Expoconsumo
Cases de fusta

Destacada presència de AFCCM a Construlan i Expoconsumo

Redacció MD19/05/2008
L'Associació de Fabricants i Constructors de Cases de Fusta d'Espanya (AFCCM) ha consumat una important tasca de promoció al País Basc, després de la participació de la pròpia AFCCM i de diversos dels seus Associats a les fires Construlan i Expoconsumo, recentment celebrades a el Bec (Bilbao Exhibition Centre).

Empreses com Maderhouse, Cabanyes Rurals Familiars, Díaz de Alda, Jiménez Cortabitarte o American LH han participat en aquests esdeveniments i han representat el sector espanyol dels habitatges de fusta. Així mateix, des del seu propi estand, la patronal del sector ha promocionat des de la seva pròpia revista i mitjançant fullets divulgatius les prestacions de la construcció en fusta i la garantia de qualitat i bon servei que representa comprar una casa a un dels membres de AFCCM.

L'objectiu el juny és Galícia. AFCCM té previst participar amb un estand i unes jornades informatives al Saló Internacional de la Construcció-Sico-, que es celebra a Vigo de 26 a 29 de juny.

AFCCM potencia el seu programa de promoció i compres

Els fabricants i constructors de cases de fusta afiliats a la AFCCM van traçar en la seva assemblea general, celebrada a Madrid el passat dia 14 de març, un ambiciós pla de treball les línies mestres són la promoció de l'Associació i de la construcció en fusta, una central de compres per canalitzar en comú la provisió de materials, components, eines i béns d'equip, i la concepció de projectes de recerca i desenvolupament col·lectius que serveixin per propulsar la qualitat i el disseny dels habitatges de fusta fabricades i construïdes a Espanya.

L'objectiu el juny és Galícia. AFCCM té previst participar amb un estand i unes jornades informatives al Saló Internacional de la Construcció

AFCCM ha editat el número 0 de la seva revista 'Cases de Fusta', i ja disposa d'un kit d'estand i material promocional per exposar en fires afins a la construcció i el consum. L'Associació participarà aquest any en esdeveniments com Sico o Construtec, entre altres, i ve d'exposar amb un èxit rotund en Construlan, on ha distribuït 3.500 exemplars de la seva revista i ha contactat amb nombrosos proveïdors i associats potencials.

Així mateix, AFCCM està redissenyant la seva pàgina web, amb l'aspiració de convertir-la en un portal de recerca, consulta i compra de cases de fusta en qualsevol punt d'Espanya.

Estand de AFCCM en Construlan 2008, al Bec de Baracaldo
Estand de AFCCM en Construlan 2008, al Bec de Baracaldo.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis