Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ibergrúas, nuevo distribuidor en exclusiva para España de las grúas sobre camión Unic

Ibergrúas, nou distribuïdor en exclusiva per a Espanya de les grues sobre camió Unic

15/05/2008

15 maig 2008

El Grup Ibergrúas , amb més de 20 anys a l'esquena, aposta ara per les grues sobre camió de tecnologia japonesa Unic com a producte per convertir-se en el major distribuïdor de maquinària d'elevació d'Espanya.

Antonio Bell Gil, President del Grup, analitza els motius de la unió i objectius a mitjà i llarg termini, així com els beneficis d'aquesta nova màquina recentment introduïda a Espanya: "és un repte per a nosaltres molt important el prendre un producte més d'elevació per poder seguir sent en el futur un grup d'empreses que sigui referent en l'elevació de materials al nostre país en tots els segments ".

Unic segueix un concepte de màquina diferent amb els seus avantatges i inconvenients. Una nova opció en logística, de tecnologia japonesa, que presenta els beneficis com cabestrant de sèrie, control de les revolucions del camió mitjançant potenciòmetre connectat al motor, gir a 360 º, menor nombre d'avaries en tenir menys hidràulics i tenir tot dins de la ploma hexagonal, menor pes en tenir menor nombre de hidràulics pel que es pot muntar en camions més petits i ràdio de comandament de sèrie per maneig amb una sola mà.

Les grues sobre camió Unic asseguren a més moviments segurs sense balancejos en elevar, dirigir i posar la càrrega gràcies al moviment suau del cabestrant i al menor nombre de hidràulics. En resum, asseguren una millor conducció i permeten uns moviments de la càrrega més precisos "i fins i tot inabastables sense cabestrant". Amb elles es poden realitzar tasques com descarregar un tràiler amb parets, descarregar materials darrere d'una tanca o a la part alta d'un edifici fins a treballs de posicionament d'objectes en un pou o instal·lacions subterrànies.

Unic, fabricant japonès de maquinària d'elevació del grup Furukawa...
Unic, fabricant japonès de maquinària d'elevació del grup Furukawa, ha lliurat al grup Ibergrúas la distribució per tot Espanya en exclusiva dels seus grues sobre camió.

Empreses o entitats relacionades

Ibergrúas, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis