Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Simumak, en Smopyc 2008
Pavelló 7, estand 06 B

Simumak, en SMOPYC 2008

Redacció Interempreses05/05/2008

5 maig 2008

L'empresa Simumak exposa a la present edició de SMOPYC una mostra dels seus equips de simulació, que presenten una nova manera d'abordar la formació dels operaris en el sector de la construcció.

Simumak és una empresa de R + D + I amb un alt coneixement del sector. El seu equip està format per informàtics, enginyers, físics i per col·laboradors del món de la maquinària que han fet de Maqsim4 seu producte estrella, i una excel lent eina per a la formació.
L'empresa compta amb una gamma de simuladors amb diferents prestacions i característiques que s'adapten a les necessitats dels seus clients. Més enllà, Simumak no es limita a oferir "màquines per practicar fins aprendre" sinó equips de simulació amb un programari didàctic desenvolupat per obtenir un aprenentatge metòdic i amb resultats avaluables. A més, entre altres coses, poden també ajudar a comprovar si el candidat a un lloc cobreix les expectatives de l'empresa ocupadora o per a formar el nou operari en els equips propis.

Una gamma per a totes les necessitats

Entre les seves novetats exposades es troben:
  • Maqsim4 Portable: pensat per a constructors i empreses de moviment de terres que requereixin una eina fàcil de transportar ia un preu assequible. Aquest tipus d'equips, com tots els que componen la gamma de Simumak, poden finançar amb fórmules com el rènting i també poden obtenir diferents tipus de subvencions, donat el seu caràcter didàctic.
  • Maqsim4 Silver: menys portàtil que l'Maqsim Portable, però més fidel a la realitat. Es tracta d'un simulador de transició per a obres de molt llarga durada o per a empreses de formació amb moltes delegacions.
  • Maqsim4 Gold: és l'eina més adequada per a la formació llarg termini. L'operari podrà fer un Pla de formació virtual (PFV) Curs de formació complet amb un nivell de realitat molt proper al que es trobarà sobre el terreny. Una empresa de formació o totes aquelles empreses que hagin d'impartir formació de manera contínua i per al reciclatge del personal poden decantar-se per aquesta opció.
  • Maqsim4 Platinum: és l'eina més propera a la realitat desenvolupada per l'equip de Simumak. La seva estructura és similar al model Gold però està equipada amb una plataforma de moviment amb 4 graus de llibertat que possibiliten que les sensacions de Maqsim4 Platinum estiguin veritablement a prop de la realitat. Un fabricant de maquinària o totes aquelles empreses de formació amb ambició d'oferir una eina excel lent són els potencials clients per a aquest model.
Maqsim4 Gold: És l'eina més adequada per a la formació llarg termini
Maqsim4 Gold: És l'eina més adequada per a la formació llarg termini.

Els seus clients els avalen

Clients com JCB, Atlas Copco o la Fundació Laboral de la Construcció, entre altres, avalen que la seva forma de treballar està en concordança amb les necessitats dels fabricants i dels operaris. Sobretot tenint en compte que la formació del personal és un dels problemes més arrelats en les empreses, en qualsevol dels sectors però especialment en el d'obra civil. Per intentar solucionar-ho amb èxit, l'empresa Simumak ha pensat en la simulació com una solució enginyosa i accessible. Reservat fins fa poc per a grans qüestions, com és el pilotatge d'un avió o la recreació d'operacions quirúrgic a vida o mort, l'ús de simuladors es propugna com una solució pràctica i molt eficaç per a la formació del personal que haurà de manejar enormes equips en grans projectes civils. I no tan grans, ja que serveix per aprendre a usar qualsevol tipus de màquina, des d'una excavadora a una mini, ia l'abast de tothom.
Els equips de Simumak es distingeixen perquè poden recrear no només les condicions reals de treball sinó, en el cas dels models més avançats, fins al propi terreny sobre el qual es va a haver d'actuar. Això permet recrear i preveure la coordinació entre equips, maquinària i recursos abans d'emprendre el projecte. No es limita a ser un panell de comandaments que memoritzar, sinó que són equips 'formadors' que capaciten els operaris en les habilitats requerides.

Maqsim4, el seu producte estrella, és una excel lent eina per a la formació
Maqsim4, el seu producte estrella, és una excel lent eina per a la formació.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis