Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Baumer e Interempresas celebran un encuentro en las instalaciones de la editorial
La multinacional suïssa visita la redacció de la plataforma multimèdia a Molins de Rei (Barcelona) i explica l'evolució del grup a Espanya

Baumer i Interempreses celebren una trobada a les instal·lacions de l'editorial

Javier García02/04/2008

2 abril 2008

El passat 1 d'abril la multinacional suïssa Baumer Group i Interempreses van celebrar una trobada a les instal·lacions de l'editorial a Molins de Rei (Barcelona) en el qual les dues companyies van intercanviar experiències.
Axel Vietze, durant la seva intervenció
Axel Vietze, durant la seva intervenció.

En la trobada entre Baumer Group i la plataforma multimèdia Interempreses participar Axel Vietze, Executive Board de Baumer Group i màxim responsable del segment de Instrumentació de Processos, i Emilio Martínez, Director de Zona per a Espanya i Portugal de Baumer Bourdon-Haeni, a més de les responsables de comunicació del grup a Espanya ia nivell mundial, Rafaela Almeida i Andrea Finkel, respectivament.

Segons va explicar Vietze, Baumer Group, amb una facturació de 300 milions d'euros en el passat exercici i 2.000 empleats repartits per 16 països de tot el món, divideix el seu negoci en cinc àrees: Process Instrumentation, la divisió més important de la companyia, Sensor solutions, Motion Control, Gluing System i Vision Technologies.

Els sistemes de la multinacional suïssa es troben en innombrables aplicacions de la indústria a nivell mundial. A tall d'exemple i anècdota, el màxim responsable de la divisió de Process Instrumentation de Baumer comentar que el sistema de frenada del TGV francès que va batre el rècord Guiness de velocitat l'any passat és de Baumer. En aquesta ocasió, el tren gal va assolir una velocitat punta de més de 574 quilòmetres per hora.

Martínez va explicar que Baumer Bourdon-Haeni, una de les empreses del grup, és fabricant de sensors i dispositius per al mesurament de processos d'instrumentació i automatització industrial. La companyia ha incrementat en un 25 per cent la seva facturació a Espanya en els últims 3 anys. "Per al proper exercici preveiem una facturació propera als 5 milions d'euros", va avançar Martínez.

Interempreses presenta el seu nou canal de televisió

En la trobada, Interempreses presentar el seu nou canal de televisió on line
En la trobada, Interempreses presentar el seu nou canal de televisió on line.

Per la seva banda, Sonia Larrosa, responsable del departament comercial de l'editorial per a l'estranger, i Ferran Corredoira, coordinador comercial de l'àrea química de Interempreses, van parlar de la recent inauguració del canal de televisió en línia propi de l'editorial. Interempreses TV (ietv), així es diu el nou canal, es va presentar oficialment davant milers de persones el 3 de març a la passada edició de la fira Biennal de la Màquina-Eina de Bilbao (BIEMH). El nou canal complementa l'oferta de la plataforma multimèdia de Interempreses, que actualment ofereix edicions en paper, amb un total de 18 revistes tècniques de diferents sectors industrials, 14 edicions electròniques sectorials, 5 catàlegs i un portal a Internet que rep una mitjana de prop de 800.000 visites mensuals (auditades per OJD), i que compta amb reportatges, entrevistes i notícies d'empresa i del sector.

Empreses o entitats relacionades

Baumer Automación Ibérica, S.L.
Interempresas Media, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis