Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El nuevo sistema CombiConnect de Baumer ofrece conexiones higiénicas e intercambiables
El producte permet una alta flexibilitat i redueix l'estoc

El nou sistema CombiConnect de Baumer ofereix connexions higièniques i intercanviables

Redacció Interempreses01/04/2008

1 abril 2008

Amb el sistema CombiConnect, el segment de Instrumentació de Processos de Baumer ofereix una sèrie de connexions a procés higièniques i intercanviables, que permeten una alta flexibilitat i redueixen l'estoc.

El sistema CombiConnect pot fer servir amb els transmissors de pressió Flexbar i ED701, així com amb els dispositius de mesurament de temperatura CombiTemp, i és una opció apropiada per a mesures de temperatura i pressió en diferents entorns i múltiples condicions de processos. A causa de la flexibilitat de l'aplicació, l'estoc de peces de recanvi pot ser molt més petit.

CombiConnect permet l'ús d'una única connexió estàndard en un transmissor de pressió o temperatura, i posteriorment pot ajustar-se a les diferents i nombroses connexions a procés amb l'adaptador de peces CombiConnect. El muntatge d'un dispositiu per al mesurament de pressió o temperatura triga menys de dos minuts.

Utilitzant un transmissor configurable de pressió, el nombre de transmissors de recanvi poden reduir notablement, per exemple, tenint només dos transmissors, un de baixa i un altre per a alta pressions. A més, el rang de pressió és configurable i un dispositiu ajustar-se als requeriments necessaris de qualsevol aplicació en particular.

D'acer inoxidable a prova d'àcids

Sistema CombiConnect
Sistema CombiConnect.

Les connexions CombiConnect estan fetes d'acer inoxidable a prova d'àcids i elements agressius. Els productes van ser desenvolupats d'acord a les exigències de qualitat de la Indústria Alimentària, complint amb els criteris de la FDA (US Food and Drug Administration) i EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

Empreses o entitats relacionades

Baumer Automación Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis