Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case celebra el 50 aniversario de la primera retrocargadora integrada del mundo
La firma ha fabricat una edició especial de 7 exemplars "únics i exclusius"

Case celebra el 50 aniversari de la primera retrocarregadora integrada del món

Redacció Interempreses14/02/2008

14 febrer 2008

Al llarg de 2007, Case ha estat de celebració amb motiu del 50 Aniversari de la seva llegendària retrocarregadora. La gran protagonista ha estat la Case 580SR Sèrie II, vestida d'etiqueta per a l'ocasió, fabricada en negre amb tractament de vidre esmerilat.
Casi va inventar la retrocarregadora completament integrada en 1957. Des de llavors, s'han venut aproximadament més de 750.000 unitats. Per això, el seu 50 aniversari no podia ser un simple esdeveniment per a la companyia. Després de 12 mesos de treball José Luis Ordóñez, director de Case per a Espanya i Portugal no dubta a afirmar que "ha resultat ser tot un èxit". "Ens sentim orgullosos d'haver sabut commemorar aquest 50 aniversari de la retrocarregadora, una màquina que ha suposat un abans i un després en el món de la maquinària", afirma Ordóñez.

7 exemplars, únics i exclusius

La companyia ha fabricat per a l'ocasió 7 exemplars, únics i exclusius, de la Case 580SR Sèrie II: "unes imponents màquines negres i brillants" amb tractament de vidre esmerilat, que es van destinar a Espanya, França, Regne Unit, Itàlia i Dubai.
L'exclusiva retrocarregadora ha viatjat per territori nacional i internacional, realitzant una llarga gira per nombroses fires especialitzades, jornades de portes obertes i esdeveniments commemoratius. Ha estat, al cap ia la fi, la gran protagonista d'aquest 50 aniversari.
La Case 580SR Sèrie II es va convertir en 2007 en una "màquina viatgera" que va traspassar les fronteres del nostre país per visitar les fires internacionals més representatives.

A nivell internacional, mereixen destacar Bauma i Saie, celebrades a Munic i Bolonya en els mesos d'abril i octubre, respectivament.

A nivell nacional, va ser especialment rellevant la presència de la Case 580SR Sèrie II a Construmat, celebrada a Barcelona el passat mes de maig.
Edició especial de la retrocarregadora Case 580SR Sèrie II, amb motiu del seu 50 aniversari
Edició especial de la retrocarregadora Case 580SR Sèrie II, amb motiu del seu 50 aniversari.
Però, sense cap dubte un dels esdeveniments que més repercussió va tenir el passat any va ser Passió en Moviment, va celebrar al juny, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, on Case no només va exhibir la retrocarregadora commemorativa, sinó també va donar a conèixer els seus nous productes: la sèrie d'excavadores de cadenes CXB, les carregadores de rodes de la sèrie E i la minicarregadora de cadenes 440 CT.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis