Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pulverizadores sobre quad para tratamiento de herbicida
Tallers Corbins viatja a Fima 2008 amb novetats per a tot tipus de cultius

Polvoritzadors sobre quad per a tractament d'herbicida

Redacció Interempreses22/01/2008

21 gener 2008

L'empresa lleidatana Tallers Corbins exposa a Fima 2008 les seves novetats, d'entre les quals destaca la gamma d'empolvoradors de sofre Zafir, els polvoritzadors sobre quad per a tractament d'herbicida i un model d'alineadora de restes de poda frontal per arbres fruiters.

Tallers Corbins presenta a la fira la gamma d'empolvoradors de sofre Zafir, amb unes capacitats de 200 i 500 quilos de càrrega. Dissenyats amb xassís de xapa tallada a làser de gran robustesa, grup multiplicador amb pinyons i bany d'oli amb turbina centrífuga de gran cabal d'aire i òptim rendiment, aquests empolvoradors integren dipòsit en polietilè reforçat, boca d'ompliment inclinada per facilitar l'ompliment i dosificador regulable amb comandament al tractor, a més de comportes per obertura i tancament en ambdós costats. La transmissió es subministra amb protecció i compten amb diferents tipus de sortides i accessoris adaptables d'acord al tipus de plantacions, fruiters o vinyes.

També compta amb polvoritzadors per a tractament d'herbicida, amb bomba elèctrica i dipòsit de polietilè de 75 litres, muntat a la graella del darrere del quad. A més, disposa de regulador de pressió manual i vàlvules de dues o tres seccions. Per completar l'equip se li pot afegir diversos tipus de barres d'herbicida (barres manuals per a un o dos costats, opcional amb strip, o campana antideriva per una banda, o barres manuals posteriors de 3,50, 4,50 o 6 metres) . L'empresa també compta amb models remolcats per quad de 200 litres de capacitat, amb bomba elèctrica o motobomba de gasolina.

Per a la poda d'arbres fruiters

Finalment, Tallers Corbins exposa en el seu estand una alineadora de restes de poda frontal per a arbres fruiters, que disposa de regulació de l'alçada de treball hidràulica, mànegues amb endolls ràpids al tractor i regulador de velocitat de rotació del raspall. A més, compta amb capçal escombradora de tipus flotant, regulació de l'amplada de treball manual o hidràulica segons models i discos amb 5 dits fixos de niló o pales de goma (opcionalment, discs regulables o de 6 dits). Existeixen diferents models amb diverses amplades de treball: d'entre 1,20 a 1,50 metres, de 1,40 a 1,80 metres, i de 1,60 a 2,10 metres, depenent dels marcs de plantació.

Polvoritzador per a tractament d'herbicida, muntat sobre un quad
Polvoritzador per a tractament d'herbicida, muntat sobre un quad.

Empreses o entitats relacionades

Talleres Corbins, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis