Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una bomba de Putzmeister bate el récord de bombeo de hormigón en vertical
La màquina va aconseguir 601 metres d'altura en les torres del Burj Dubai dels Emirats Àrabs Units

Una bomba de Putzmeister bat el rècord de bombament de formigó en vertical

Redacció Interempreses16/01/2008

16 gener 2008

El grup Putzmeister ha batut el rècord de bombament de formigó en vertical en les torres del Burj Dubai dels Emirats Àrabs Units. L'alçada de bombament va arribar als 601 metres, gràcies a la maquinària de bombes estacionàries i instal·lacions de l'empresa.

Les bombes de formigó estacionàries poden prestar els seus versàtils serveis en obres petites d'una manera més econòmica i en grans projectes amb llarg estesa de canonada en horitzontal i vertical. El bombament vertical presenta dificultats especials a la màquina i els seus accessoris ja que ha de tenir disponible una alta pressió sense deixar de donar, al mateix temps, un rendiment determinat per la qual cosa precisa, naturalment, una alta potència del motor. En el bombament horitzontal la bomba ha de poder generar una gran pressió per posar el formigó a través de grans distàncies, raó per la qual, tots els components de la canonada estan dissenyats per assegurar un cabal òptim.

Gràcies al "impecable funcionament" de les bombes estacionàries

Les obres a les torres del Burj Dubai es van iniciar el 2005
Les obres a les torres del Burj Dubai es van iniciar el 2005.

El rècord es va produir en formigonar una paret en el nucli central de la planta 155 de les torres del Burj Dubai, un dels projectes de construcció més espectaculars d'aquests temps. L'alçada de bombament es calcula sobre la base del llarg de canonada estesa en horitzontal, així com a la canonada vertical i la ploma estacionària.

Els treballs de formigonat encara continuen i en breu es preveu arribar a una alçada de 611 metres, gràcies al "impecable funcionament de les bombes estacionàries BSA 14000 S-HPD". Amb tres bombes de formigó d'alt rendiment, un sofisticat sistema de canonades de transport, quatre plomes estacionàries sense contrapès i barreges de formigó d'alta qualitat, es continua avançant en la construcció estructural del Burj Dubai, des del seu inici en 2005.

El fet que l'empresa Unimix, responsable de la fabricació i el transport de formigó en el Burj Dubai, decidís adjudicar a Putzmeister AG el subministrament i la instal lació de les bombes i sistemes de distribució, demostra, segons expressa Putzmeister "la gran confiança que tenia posada en l'experiència i competència de la mateixa ".

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - Enrique
27/12/2009 23:33:43
No hay duda que las bombas putzmeister son las mas espectaculares del mundo: por su alcance, potencia y versatilidad para cualquier tipo de obras de construccion.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis