Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ausa queda finalista en la primera edición de los premios Potencia
El model guardonat és un dúmper amb una capacitat de càrrega de 10 tones

Ausa queda finalista en la primera edició dels premis Potència

Redacció Interempreses15/01/2008

15 gener 2008

Fruit de l'aposta per l'R + D + i de Ausa va néixer el dúmper D 1000 AP / APG amb el qual, la companyia espanyola completava la seva gamma de dúmpers. Ara, amb aquest model Ausa ha quedat finalista en la categoria Transports de la primera edició dels Premis Potència, organitzada per TPI Edita.

Al certamen, celebrat a finals de novembre a Madrid, van acudir 71 empreses, que van presentar més de 100 productes per competir en 11 categories diferents. Amb aquest premi, TPI Edita dóna suport a la qualitat i innovació de les empreses responsables del desenvolupament de les infraestructures espanyoles.

Una capacitat de càrrega de 10 tones

El dúmper D 1000 AP / APG incorpora un motor dièsel Kubota de 105 CV
El dúmper D 1000 AP / APG incorpora un motor dièsel Kubota de 105 CV.

El dúmper D 1000 AP / APG, versió frontal i giratòria respectivament, és el més gran de la gamma de dúmpers d'Ausa. La seva capacitat de càrrega és de 10 tones, té tracció 4x4 permanent i un motor dièsel Kubota de 105 CV. Incorpora transmissió hidrodinàmica amb caixa de canvis sincronitzada Turner de 4 velocitats en ambdós sentits. La seva tremuja té una capacitat de càrrega de 5.255 litres en la seva versió frontal i de 5.944 litres en la versió giratòria. A més, porta un tractament de pintura de NS400h, el que assegura un bon comportament en ambients corrosius.

És una màquina especialment segura per la distància de visibilitat amb la qual s'ha dotat a l'operador, l'elevació del seient, i la protecció de les Safety Bars. A més, el seu disseny ergonòmic inclou tots els comandaments a l'àrea de confort per evitar moviments bruscos. És important també la seva maniobrabilitat, que permet una conducció més segura en terrenys abruptes a causa del seu radi exterior de gir de 5,95 metres, a l'altura lliure al sòl (de 490 mm), a les seves rodes de gran diàmetre (16PR) ja seva flotació. Finalment, ofereix una màxima estabilitat ja que el seu contrapès està dissenyat per equilibrar els diferents pesos en condicions adverses, mentre protegeix els elements mecànics interns.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.
Kubota España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis