Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schneider irrumpe en el mercado español de la mano de Tooltechnic Systems
La nova marca del grup TTS fabrica maquinària i eines d'aire comprimit

Schneider irromp en el mercat espanyol de la mà de Tooltechnic Systems

Javier García13/11/2007

7 novembre 2007

Tooltechnic Systems Espanya (TTS Espanya), responsable de la comercialització a Espanya de les marques FESTOOL i PROTOOL, distribueix des de setembre la maquinària i eines de la firma alemanya Schneider, la tercera marca del grup TTS a Espanya.

Schneider està especialitzada en el treball amb aire comprimit, i compta amb diversos models de compressors, assecadores refrigerades i filtres, sistemes de distribució d'aire comprimit, així com diferents eines pneumàtiques. Tooltechnic Systems, responsable de la comercialització a Espanya de les seves marques

La signatura Schneider porta més de 60 anys en el mercat alemany, on s'ha fet un lloc en el món de l'aire comprimit. Fa dos anys, la va comprar el grup TTS, format en l'actualitat per les marques FESTOOL, PROTOOL, Tanos i, ara, Schneider.

Els productes Schneider, segons explica Carles Arbós, responsable comercial, cobreixen les quatre fases del sistema d'aire comprimit: l'obtenció de l'aire, la preparació d'aquest per a aplicacions d'assecat i neteja, la seva distribució (sistema de canonades) i la seva utilització (eines pneumàtiques). Això planteja notables avantatges tant per al distribuïdor com per a l'usuari final.

Amb Schneider ia través d'un sol distribuïdor el client pot accedir a tot el que fa referència a l'aire comprimit

Segons Arbós, amb Schneider i "a través d'un sol distribuïdor de pintura i decoració, fusta, automoció o un altre sector, el client pot accedir a tot el que fa referència a l'aire comprimit. El client no ha de buscar un distribuïdor de maquinària, un distribuïdor d'aire comprimit, un distribuïdor de canonada ...".

Carles Arbós, responsable comercial de Schneider
Carles Arbós, responsable comercial de Schneider.

Formar el distribuïdor perquè pugui oferir un servei més global al client

"La idea que tenim amb els distribuïdors de fusta és formar-los, assessorar i ajudar-los, a través de cursos, perquè puguin expressar i projectar una instal lació d'aire comprimit". En definitiva, que puguin "oferir un servei més global al client, no només vendre un equip", comenta Arbós.

Els equips Schneider són "senzills, de qualitat, però amb el màxim rendiment", sentencia Arbós.

Els equips de Schneider cobreixen les quatre fases del sistema d'aire comprimit
Els equips de Schneider cobreixen les quatre fases del sistema d'aire comprimit.

Empreses o entitats relacionades

Festool Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis