Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrocar distribuye en España la gama 400 Plus de mini cargadoras Doosan
Ofereixen una alta productivitat en tasques agrícoles, industrials, de lloguer o treballs de jardineria

Centrocar distribueix a Espanya la gamma 400 Plus de mini carregadores Doosan

31/10/2007

31 octubre 2007

Gràcies a la realització de sondejos de camp a gran escala i proves de rendiment i durabilitat, la línia de mini carregadores de Doosan presenta ara una millora significativa quant a comoditat i seguretat dels maquinistes, així com en rendiment i fiabilitat. Amb estructures rígides i alt rendiment, les carregadores Doosan ofereixen una alta productivitat, ja sigui en tasques agrícoles, en activitats industrials, de lloguer o en treballs de jardineria.
La gamma 400 Plus de mini carregadores de Doosan, comercialitzada per Centrocar a Espanya, està constituïda per 5 models diferents: 430, 440, 450, 460 i el nou 470. Les principals característiques de la sèrie són el motor Cummins, la facilitat de manteniment i el seu disseny ergonòmic, a parell de la fiabilitat i durabilitat de components com el xassís, la bomba hidràulica i el sistema electrònic.
El manteniment ve facilitat amb l'accés als seus principals components a partir d'una porta localitzada a la part posterior de la màquina. Els indicadors de temperatura del refrigerant del motor, oli de transmissió i nivell de combustible mantenen l'operador informat sobre l'estat de funcionament de la màquina, sense ser necessari aproximar dels components operatius. Totes les mini carregadores Doosan estan també disposen de protecció contra el vandalisme, imprescindible per a qui treballa en espais oberts com parcs i jardins.
Les mini pales Doosan disposen d'una cabina ergonòmica, cosa que contribueix per al conforto i seguretat de l'operador. L'ampli espai de treball proporciona una òptima visibilitat en totes les direccions i permet una operació confortable i segura. Aquesta gamma de mini-pales està en conformitat amb els sistemes Rops i FOPS i inclou cinturó de seguretat.
Els equips Doosan estan equipats amb controls hidràulics tipus joystick per assolir una major productivitat. Les palanques de control estan disposades de forma natural, a l'abast de la mà dreta i esquerra del maquinista. Els comandaments de control són còmodes perquè el conductor pugui treballar sense problema durant llargs períodes de temps.
Unes simples opcions d'acoblament de Doosan li permet canviar ràpidament d'una cullera a una escombradora o una fulla empenyedora. Totes les canalitzacions i connexions hidràuliques estan protegides dins dels braços per evitar que resultin danyades per contacte amb runes.
Les màquines de la gamma compacta de la marca ofereixen una òptima relació qualitat / preu, constituint així una òptima opció per als professionals dels sectors de construcció, obres públiques i jardins.
Mini carregadora 440 de Doosan
Mini carregadora 440 de Doosan.

Empreses o entitats relacionades

Centrocar Spain, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis