Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La firma Tabe consolida su posición en el mercado del alquiler

La signatura Tabe consolida la seva posició en el mercat del lloguer

15/10/2007

15 octubre 2007

La signatura Tallers Betoño, SA , Tabe, ofereix més de 30 anys d'experiència en la fabricació de martells hidràulics i braços articulats. GTNec, la seva empresa filial, distribueix una àmplia gamma de productes i implements per als sectors de la construcció, demolició i reciclatge, com cassons machacadores, enganxades, amarratges ràpids i cisalles, entre altres tipus de maquinària. La seva posició en el mercat nacional es fonamenta a més d'en una xarxa de distribució i un acurat servei d'atenció al client, en què fan gala de 3 principis bàsics: oferir productes fiables, de baix manteniment i amb un preu molt competitiu.
Aquesta filosofia els ha portat a aconseguir importants acords amb les principals empreses de lloguer. L'evolució del mercat ha posat de moda el lloguer de determinades màquines i implements. Les empreses busquen a través d'aquest mitjà convertir alguns costos fixos en costos variables. Així mateix el lloguer permet als clients gaudir en cada projecte de la tecnologia més avançada del mercat, així com adequar la maquinària a cada cas concret i així optimitzar els costos en cada projecte.
En el mercat nacional Gam, Axor Rental i HKL es compten entre la cartera de clients de Tabe-GTNec i en el mercat francès el lloguer dels seus productes va molt de la mà de Registre Loctaion. Es tracta d'empreses amb un creixement espectacular en els últims exercicis. Així per exemple Gam va ingressar l'any passat 87 milions d'euros, compta amb 36 delegacions, 800 treballadors i 21.000 equips disponibles per a lloguer. Registre Locatie per la seva banda, compta en l'actualitat amb 70 agències a França i més de 10.000 unitats de maquinària.
El 2006 el 12 per cent del total de martells venuts de Tabe es van destinar a empreses de lloguer i el 2007 es preveu que aquest percentatge ascendeixi al 25 per cent. Inicialment el tipus de martells venuts eren fonamentalment de la gamma lleugera. Així el AGB-75, AGB-100 o el AGB-375 havien estat fins llavors els models més demandats. Es tracta de martells d'entre 130 i 340 quilos de pes destinats a excavadores d'entre 1,5 i 7 tones. Des de 2006 s'observa però una creixent tendència a compra martells de la gamma pesada. Destaquen els models AGB 12 i AGB 16. Es tracta de martells d'entre 1.300 i 1.800 quilos de pes destinats a excavadores d'entre 15 i 28 tones.
Els llogadors busquen fiabilitat, durabilitat i un escàs manteniment. La fiabilitat dels productes derivats d'una intensa tasca en R + D + i. El responsable d'aquest departament, David González Martín, afirma que "els martells de Tabe resulten ser avui en dia els més avançats des del punt de vista tecnològic". La gamma pesada de Tabe és a més l'únic martell a nivell internacional que no incorpora tirants. Això genera automàticament una reducció dràstica del nombre d'avaries, i per tant dels costos de manteniment del martell.
Axor Rental és client de Tabe-GTNec
Axor Rental és client de Tabe-GTNec

Empreses o entitats relacionades

GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.
Talleres Betoño, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis