Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ausa presenta su revista interna Attraction

Ausa presenta la seva revista interna Attraction

11/10/2007

11 octubre 2007

La revista interna de Ausa , Attraction, neix amb vocació d'esdevenir una eficaç eina de comunicació a través de la qual distribuïdors, clients, mitjans de comunicació, proveïdors, etc. estaran puntualment informats de tot esdevingui a l'empresa gràcies a les seves 32 pàgines. Es tracta d'una publicació llegida en més de 100 països a causa de la presència d'Ausa en els cinc continents i de la que inicialment s'ha llançat una tirada de 8.000 exemplars, disponibles en espanyol i en anglès. Els mesos de publicació seran gener, maig i setembre.
La nova eina comunicativa de la companyia pretén cobrir les necessitats del més profà en qüestions tècniques. La varietat de continguts i la claredat en la seva exposició ho fan possible. Per això s'ha dissenyat una àmplia llista de seccions amb tot tipus de continguts lusius a l'empresa i al sector amb l'ànim d'informar, divulgar i entretenir.
Attraction compta amb més de 10 seccions fixes, entre elles: "Territori Ausa" on es destaquen els valors dels productes de l'empresa. "En Vanguardia" analitza un element característic i propi de les màquines del grup que sigui capaç d'aportar notorietat i exclusivitat. Una altra de les seccions és "Es parlarà de ..." on es subratlla la novetat més important del quadrimestre. També hi ha la secció "Destacats" amb notícies lusives a l'empresa i de major actualitat del sector. A l'apartat "Zoom" es reflecteix algun dels processos o departaments de l'empresa. L'apartat "Sense fronteres" narra la realitat d'Ausa en els gairebé 100 països en els quals està present a través de les seves filials i distribuïdors. "Scanner" informa sobre com està el mercat captant la realitat del sector a través d'entitats o associacions de pes. Existeix també l'espai "Així som", on el departament de Recursos Humans plasma la seva filosofia interna. "Te'n recordes?" rememora grans moments de la història i curiositats de l'empresa. La secció "Un cafè amb", és una entrevista amb personatges vinculats a Ausa però amb un bagatge peculiar i curiós. "Pren nota" assenyala el llistat de fires a què assisteix la signatura directament o bé a través de les seves filials. Existeix a més una última secció titulada "La Galeria", en ella es mostren les diferents activitats dels professionals de l'empresa fora de l'àmbit laboral (equips de futbol, ciclistes, bàsquet), esdeveniments organitzats per Ausa que transcendeixen l'àmbit estrictament laboral.
En breu estarà disponible a la pàgina web de Ausa la possibilitat de descarregar la revista en versió digital a través de subscripció, totalment gratuïta, tant l'edició en espanyol com en anglès.
Portada del número 1 de Attraction d'Ausa
Portada del número 1 de Attraction d'Ausa

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis