Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case llevará a la feria Saie 2007 lo mejor de su maquinaria

Casi portarà a la fira Saie 2007 el millor de la seva maquinària

27/09/2007

27 setembre 2007

La signatura Case exhibirà les seves noves propostes en equips de construcció en Saie, el Saló Internacional de Tecnologia de la Construcció, que se celebrarà a la ciutat italiana de Bolonya els propers 24 a 28 d'octubre. La companyia acudirà al certamen amb una gran varietat de productes, alguns de molt recent llançament, com miniexcavadores, excavadores de cadenes i de pneumàtics, carregadores de rodes i manipuladores telescòpiques, entre altres.
La maquinària de Case es localitzarà al pavelló 30, estand C 20 - D 35, on disposarà d'una superfície d'exposició de 512 metres quadrats distribuïts en dues plantes. La posada en escena ideada per a aquest espai serà altament cridanera, ja que es mostrarà la primera retrocarregadora integrada, model 320, que data de 1957 i que en el seu moment va suposar una autèntica revolució en el sector de la maquinària de construcció, al costat de la versió especial 50 Aniversari de la retrocarregadora 580 Super R, de color negre que portarà un tractament en vidre esmerilat de la Case 320 original en una finestreta i un model futurista en l'altra. Un viatge en el temps que contraposa dos gegants, dues màquines emblemàtiques de la companyia, de les que s'han venut des del seu llançament fins avui la xifra rècord de 750.000 unitats.
Versió especial 50 Aniversari de la retrocarregadora 580 Super R
Versió especial 50 Aniversari de la retrocarregadora 580 Super R
Si el 1957 la Case 320 triomfar a l'integrar en una mateixa màquina carregadora, rasadora, i grua i va obrir el camí a prestacions fins aleshores impensables, avui la 580 Super R, amb motor model 445T/M2 turbo de 4 cilindres, s'adapta perfectament a les necessitats de l'usuari i del treball, ja que permet triar entre la transmissió mecànica "PowerShuttle" de 4 marxes cap endavant i 4 cap a enrere o amb sincronitzadors "Powershift", amb 4 marxes cap endavant i 2 cap enrere. La 580 Super R incorpora, entre altres prestacions, Pro Control System, per a un millor control de la retrocarregadora i cicles de treball més ràpids, així com controls opcionals pilotats i acoblaments ràpids hidràulics tant per al carregador com per a la retro.
A més d'aquesta exhibició commemorativa, a l'estand de l'empresa s'habilitarà també una àrea on els visitants podran contemplar algunes imatges que recorren la història de la retrocarregadora i els seus diferents models, extretes del llibre commemoratiu del seu 50 aniversari, produït en edició limitada per l'ocasió en els Estats Units.
Miniexcavadores compactes i multifuncionals, precises i potents minicarregadores, excavadores de rodes d'última generació, robustes i ultra equipades carregadores de pneumàtics o versàtils excavadores de cadenes al costat de les noves manipuladores telescòpiques són algunes de les màquines que la companyia portarà a la mostra italiana, on quedarà de nou patent la potència, eficàcia i productivitat dels equips Case. La marca està incrementant la seva presència a Itàlia, on només dels seus miniexcavadores ven al voltant de 12.000 unitats l'any.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis