Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La filial española de Putzmeister, responsable a nivel mundial de la división de maquinaria subterránea

La filial espanyola de Putzmeister, responsable a nivell mundial de la divisió de maquinària subterrània

19/09/2007

19 setembre 2007

Putzmeister Ibérica , amb seu a Madrid, s'ha convertit per mèrits propis en la responsable de la comercialització internacional de les màquines que formen part de la divisió d'obres subterrànies (PUC, Putzmeister Underground Construction). Gran part de la producció d'aquestes màquines es realitza també a les instal·lacions que l'empresa disposa a Espanya.
PUC (Putzmeister Underground Construction) són les sigles de la divisió de maquinària per a treballs subterranis de la multinacional alemanya, amb presència a Espanya des de fa més de 30 anys. El 2003 la filial espanyola com a responsable a nivell mundial de les vendes d'aquesta divisió, una mica atípic en el funcionament habitual de les empreses multinacionals, on les vendes solen estar coordinades i controlades des de les oficines centrals de l'empresa matriu.
Des de llavors, Putzmeister Ibèrica ha incrementat les seves vendes fins al punt d'haver d'ampliar la seva capacitat productiva per poder atendre les necessitats del cada vegada més demandant mercat mundial de l'obra subterrània. Per a l'any 2008 l'empresa estima que les seves exportacions en aquest tipus de màquines arribin als 11 milions d'euros, amb una producció de robots d'gunitat de formigó destinada al mercat exterior de més de 50 unitats. A més dels robots per projectar formigó que es produeixen en col·laboració amb el soci estratègic Sika, la companyia ofereix una àmplia gamma de maquinària per al bombeig i injecció de formigó, màquines de morter i bombes de matèries espesses, l'aplicació té lloc en túnels i mines.
Com a últim desenvolupament, l'empresa va presentar en la passada edició de la Bauma a Munic la nova gamma de producte Moure (Multi Opcional Vehicle Range). Es tracta de vehicles robustos de dimensions reduïdes especialment dissenyats per al treball en mines i les aplicacions són molt diverses: des del transport i barrejat de formigó, fins a vehicles per al manteniment i treballs de reparació en galeries. Aquesta maquinària s'ha desenvolupat completament a Espanya fruit de la col laboració de Putzmeister Ibérica amb el seu soci Maquinària Lorenzana, empresa de capital espanyol amb una gran tradició en la fabricació i distribució d'autoformigoneres, transportadores i vehicles especials.
Amb aquesta nova línia, l'empresa espera ampliar la seva presència en el mercat internacional de túnels i mines i reforçar la seva posició com a referent a l'hora d'oferir solucions relacionades amb el bombament i transport de formigó.
Putzmeister presentar en la passada edició de la Bauma la nova gamma de producte Moure (Multi Opcional Vehicle Range)
Putzmeister presentar en la passada edició de la Bauma la nova gamma de producte Moure (Multi Opcional Vehicle Range)

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.
Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis