Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista José Rodríguez, director general de Aragonesa de Maquinaria de Obras Públicas (Aramaq)
"Els resultats obtinguts per Aramaq durant 2006 i 2007 són excel lents"

Entrevista José Rodríguez, director general d'Aragonesa de Maquinària d'Obres Públiques (Aramaq)

31/08/2007

31 agost 2007

Aragonesa de Maquinària d'Obres Públiques, S.A. (Aramaq), distribuïdor de Case per les omunicacions autònomes d'Aragó, Navarra i La Rioja i la província de Sòria, té la seva seu central a Saragossa. Compta en l'actualitat amb un total de 32 empleats i el seu treball es veu recompensat amb una excel lent penetració de mercat en la seva zona i una altíssima fidelitat entre els seus clients. La seva posició actual es recolza en una magnífica reputació derivada de la qualitat dels productes que ven i del excel lent servei que ofereix als seus clients. El seu director general, José Rodríguez, ofereix una visió global sobre el sector i sobre els resultats i objectius de la companyia

Quina és la posició actual i la trajectòria de Aramaq des dels seus inicis fins ara?

Aramaq és fruit de l'esforç d'un grup de treballadors que gestionaven l'antic distribuïdor. Després de la crisi i tancament de l'any 92, dotze treballadors presentem a Case un pla de viabilitat. Després de diverses formes legals neixen Aramaq I Uremaq dues societats amb les quals hem aconseguit convertir-nos, de la mà de Case, en un referent per a la nostra zona.

Com qualificaria els resultats obtinguts per Aramaq durant el 2006 i el 2007?

M'atreviria a qualificar d'excel • lents. L'any 2006, amb el suport incondicional de Jose Luis Ordóñez, director general d'Case, Aramaq facturar 15.000 milions d'euros i Uremaq altres 2.000 milions d'euros amb un elevat nombre d'unitats venudes. En el que portem d'any ja hem arribat a la venda del 65 per cent dels objectius així que crec que tornarem a repetir l'èxit de nou.

Quin és el vostre producte estrella?

Sense cap dubte el que més valoren els clients de Aramaq és el nostre servei. Actualment Aramaq compta amb la millor gamma de màquines i el millor equip directiu que ens recolza des de Madrid, però el servei post-venda és essencial per als nostres clients.

Què inversions s'han dut a terme per poder mantenir el nivell de servei que us diferència enfront de la competència?

Des del punt de vista d'infraestructures Aramaq està fent un important esforç. Així, fa dos anys renovem tota la zona de taller, la qual cosa resulta essencial per poder mantenir el nostre prestigi. Actualment comptem amb una plantilla de 19 mecànics altament qualificats i una creixent flota de vehicles. Al llarg del mes de setembre esperem haver conclòs la renovació de les nostres oficines. Des del punt de vista comercial estem completant la nostra xarxa per poder estendre el nostre principal focus d'atenció des de Saragossa a zones de Soria, La Rioja i Navarra.
José Rodríguez
José Rodríguez

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis