Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case vende 17 cargadoras 621D a Transfersa para trabajar en una de las principales plantas papelera de Europa en Zaragoza

Case ven 17 carregadores 621D a Transfers per treballar en una de les principals plantes paperera d'Europa a Saragossa

31/08/2007

31 agost 2007

La signatura Transfers TDL és responsable del transport per ferrocarril de la mercaderia d'una de les principals papereres a nivell internacional amb seu a Saragossa. Porta el paper recuperat de Portugal i, després de la seva transformació en bobines, l'envia a diferents punts d'Espanya. El 2006 un de les seves subdivisions es va subrogar en la contracta per a la manipulació, càrrega i descàrrega dels camions de transport. Aquest procés s'havia dut a terme amb èxit utilitzant maquinària de Case . Per aquest motiu la paperera demanar expressament a TDL que, amb l'objectiu de mantenir els índexs de productivitat assolits per l'anterior contracta, continua utilitzant productes d'aquesta marca. Després de diversos mesos de negociacions, el distribuïdor de Case va vendre a TDL 17 pales carregadores de pneumàtics 621D.
Javier Moreno, responsable de Transfesa TDL per Saragossa, afirma: "La nostra relació amb Case i Aramaq neix arran de l'ampliació dels nostres serveis a un dels nostres clients, una important paperera. Després de diversos mesos de recerques ens decantem per Case per dos motius . En primer lloc perquè Case va demostrar que els seus carregadores de rodes eren les úniques màquines testades que garantien poder treballar 24 hores els 365 dies de l'any i al 120 per cent de la seva capacitat. En segon lloc perquè la paperera ens va confirmar el bon rendiment obtingut amb casi fins avui ".
Les carregadores 621D han descarregar, enfajinar i alimentar el procés de producció de la paperera. Es tracta d'un treball dur i complex. Exigeix dur a terme de forma ràpida i eficaç i es mesura diàriament en termes de productivitat. En total, les 17 carregadores aconsegueixen descarregar 230 camions diaris el que suposa moure 5.520 tones de paper diàries i en definitiva més de 2 milions de tones a l'any. El procés s'inicia amb l'arribada dels camions carregats de paper. Els operaris de les Case 621D s'organitzen per moure's amb agilitat en un espai més aviat limitat. L'ordinador tàctil instal·lat a la cabina els permet conèixer amb exactitud on han de treballar en cada moment. Les carregadores descarreguen els camions de forma ordenada ia un ritme de 4 t de paper en cada moviment. Tot seguit, un certificador confirma la qualitat del paper i la seva correcta ubicació durant la descàrrega. Els palistes col·loquen els fardells de paper i els s'apilen en 5 altures. De forma paral·lela, un altre grup de les 621D alimenten amb les feixines les tres línies de producció. Aquest complex però automatitzat procés és controlat en tot moment pel personal de TDL que empra bicicletes per moure's per la ciutat-paperera.
Un de les 17 carregadores Case 621D enfajinando
Un de les 17 carregadores Case 621D enfajinando
Les carregadores de pneumàtics 621D destaquen per la seva fiabilitat. Compten amb un motor Case 668TA/M2 de 6,7 li 6 cilindres. Estan equipades amb una caixa de canvis Powershift ZF dirigida per un mòdul de control electrònic que proporciona suavitat en els canvis, confort per l'operari i una gran durabilitat dels seus components. La transmissió juga en aquesta aplicació un paper essencial a causa de les contínues parades i arrencades de les màquines. La cabina va muntada elàsticament i està construïda amb nous materials aïllants que aconsegueixen reduir les vibracions i el soroll, obtenint un dels nivells més baixos de contaminació acústica del sector. El seient és completament regulable i amb suspensió pneumàtica i els comandaments i interruptors estan a l'abast de l'operari en totes les posicions, amb un únic comandament assistit per als principals controls. Així mateix les carregadores van equipades amb aire condicionat i control hidràulic de marxa (Ride Control). Aquestes últimes avantatges són les més valorades pels operaris que, com en el cas d'Oscar Ortiz de TDL, coincideixen a destacar: "Les màquines funcionen a la perfecció, la visibilitat és bona i la força és l'adequada per al nostre treball. Però per mi sense cap dubte el millor és la suspensió que et evita els habituals mals de cap ".
Una Case 621D alimenta el procés de producció de la paperera
Una Case 621D alimenta el procés de producció de la paperera

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis