Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gam duplicará su tamaño en un año tras la compra de Vilatel

Gam duplicarà la seva mida en un any després de la compra de Vilatel

18/07/2007

18 juliol 2007

Imagen
General de Lloguer de Maquinària (Gam) ha tancat definitivament l'adquisició del 100% de Vilatel, empresa espanyola de lloguer de plataformes. La compra permetrà avançar al'exercici 2008 l'objectiu de facturació previst en el pla estratègic de la Companyia Gam, que es va xifrar en 300 milions d'euros el 2010. L'operació s'ha tancat per un import de 113,8 milions d'euros, dels quals 44 milions es pagaran amb accions de Gam procedents d'una ampliació de capital de 2.264.121 títols sense dret de subscripció preferent.

La compra de Vilatel accelera l'estratègia de diversificació de negoci de Gam, donada la fortalesa de la societat adquirida en el sector industrial i la seva pràcticament nul presència en els sectors residencial i d'obra pública. L'adquisició contribueix també a millorar la distribució geogràfica dels ingressos de Gam. Així, el grup augmenta de forma significativa la seva presència i quota de mercat en l'arc mediterrani, on la companyia tenia fins ara una implantació menor que a la resta d'Espanya.

Vilatel posseeix un total de 14 delegacions repartides per Alacant, Cadis, Barcelona, Castelló Ciudad Real, Girona, Lleida, Madrid Màlaga, Múrcia, Sevilla, Tarragona (seu central de la companyia), València i Saragossa.

Per Pedro Luís Fernández, president de Gam, "aquesta compra suposa un pas molt important en l'estratègia de creixement de la companyia, tant des del punt de vista quantitatiu com qualitatiu, i augmenta sensiblement les nostres capacitats de donar un millor i més complet servei a nostres clients ".

L'acord dóna lloc a una companyia que passarà a gestionar un parc de 10.000 plataformes. En termes de facturació i pel que fa al lloguer generalista, Gam passa a ocupar la 7a posició del "rànquing" europeu. El negoci de les plataformes serà dirigit per la família Marsal, fins ara propietària de Vilatel, que compta amb un gran prestigi i contrastada experiència en el sector de lloguer de maquinària. Aquesta família passarà a tenir aproximadament un 7,3% del capital d'Gam una vegada efectuat el canvi d'accions previst en l'acord assolit. Segons Pedro Luís Fernández, "l'elevada qualificació dels gestors és per a nosaltres un requisit indispensable cada vegada que realitzem una compra. En aquest cas, aquest és precisament un dels principals actius que hem identificat ".

Empreses o entitats relacionades

GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis