Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ausa refuerza su presencia en el norte de Europa

Ausa reforça la seva presència al nord d'Europa

13/07/2007

13 juliol 2007

En previsió d'una major demanda en la zona nord d'Europa, la signatura Ausa ha decidit reforçar la seva xarxa de distribució a Suècia i Dinamarca. La incorporació de nous distribuïdors a la seva xarxa permetrà consolidar un nivell de vendes que segueix incrementant a bon ritme des de fa cinc anys. Els recentment incorporats són destacats professionals coneixedors del sector i la zona amb molts anys d'experiència i decidits a potenciar la presència de dúmpers en la seva àrea d'influència. A Dinamarca, el responsable de liderar la consolidació d'Ausa serà Svenigsens, una coneguda empresa en el mercat danès que aporta "serietat, fiabilitat i servei post venda contrastat", afirma Josep Soler, director d'exportació d'Ausa. Per la seva banda, l'encarregada de potenciar la presència de la firma espanyola a Suècia serà Ems, empresa experta en el sector lloguer i fortament consolidada al país. Ambdues signatures mostren la seva satisfacció per representar un fabricant "amb el potencial, varietat de productes i posicionament tan definit com Ausa", afirmen els nous distribuïdors.
Tot i que la companyia fa anys a la zona, els llançaments dels últims anys afavoreixen la ràpida consolidació d'alguns dels seus més recents vehicles. L'extensa gamma de dúmpers, que ofereix d'1 fins a 10 tones de capacitat de càrrega, unida a l'elevada dosi d'innovació amb què el fabricant espanyol dota als seus vehicles, seran elements que el professional nòrdic sabrà valorar. Les previsions d'Ausa apunten igualment a una sòlida implantació dels carretons tot terreny "que es tracta d'un dels vehicles que per prestacions, disseny, qualitat i accés sobre qualsevol terreny per difícil que sigui, seran ben rebuts en aquest exigent mercat" apunta Soler . No obstant, la prioritat segueixen sent els dúmpers.
Els sectors als quals Ausa preveu una major implantació a la zona són el llogater. Es tracta d'un sistema tradicionalment consolidat a la regió. També el agrícola trobarà en Ausa a un bon aliat. De fet les previsions marcades des de l'àrea d'exportació entreveuen una quota de mercat propera al 35 per cent a assolir en tres anys. Això serà possible gràcies a la "envejable situació econòmica que regna actualment a Escandinàvia", afirma Soler. Els seus tipus d'interès més baixos que a la zona euro permeten que la seva activitat econòmica estigui per sobre de la mitjana europea.
Ausa ha decidit reforçar la seva xarxa de distribució a Suècia i Dinamarca
Ausa ha decidit reforçar la seva xarxa de distribució a Suècia i Dinamarca

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis