Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Walkia presentó sus últimas novedades tecnológicas en Albacete

Walkie presentar les seves últimes novetats tecnològiques a Albacete

09/07/2007

9 juliol 2007

El celler Els Aljubs, situada a la localitat de Chinchilla de Montearagón (Albacete), va ser l'emplaçament escollit per la firma Walkie per desplegar totes les seves últimes novetats tecnològiques entre les quals van destacar les màquines de JCB i Thwaites, dues de les seves marques representades.
La companyia va reunir més de 400 convidats durant un esdeveniment en què el públic va poder realitzar diferents activitats preparades pels organitzadors, entre les quals va destacar la presentació de més de 40 equips de maquinària de construcció, obres públiques i agrícola. Durant la trobada els assistents van poder conèixer de primera mà màquines exposades com la JCB Robot, una minicarregadora amb accés lateral per a una major seguretat en l'accés i en la visibilitat. Va estar representada pels models pels models R160 i R190 amb uns pesos operatius de 2.650 i 3.170 kg i unes capacitats de càrrega de 630 i 950 kg respectivament. Les miniexcavadores JCB amb radi de gir zero, van comptar amb la presència dels models 8080 i 8045, amb uns pesos operatius de 8.600 i 4.750 kg i unes potències de 58 i 45 HP. La manipuladora telescòpica 520-40, amb una capacitat de càrrega de 2.000 kg a 4 metres d'altura, s'ha convertit en una màquina molt demandada per la seva polivalència com minicarregadora, carretó tot terreny i manipuladora telescòpica. Dins dels models compactes va destacar la màquina 527-55, amb un implement de vibració d'oliveres, perfecta per a la recollida de l'oliva gràcies a la seva capacitat de càrrega de 2.750 kg i els seus 5,5 metres d'alçada.
Alguns dels models exposats de JCB
Alguns dels models exposats de JCB
Dins de la gamma de manipuladors telescòpics grans cal destacar els models 535-140 i la 540-170, amb unes capacitats de càrrega de 3.500 i 4.000 kg respectivament i una alçada d'elevació de 14 i 17 metres. Ambdós models comptaven amb anivellament de xassís i tres maneres de direcció.
Així mateix, de la popular gamma de retrocarga JCB, es va poder contemplar el model 1CX amb cabina de vidre, ideal per a treballs urbans, i dos models de la popular 3CX. La 3CX amb retro extensible d'aspiració natural i una 3CX Turbo Combi amb comandaments servo assistits, tots dos models amb desplaçador automàtic de carro i forquilles integrals, una característica única d'JCB. El model més gran de la gamma de retrocarga també estava present gràcies a la 4CX Combi Servo, amb retro extensible, desplaçador automàtic de carro, forquilles integrals i una infinitat d'extres que la fan única en el mercat.
Demostració del funcionament del model 4cx de JCB
Demostració del funcionament del model 4cx de JCB
En la gamma pesada JCB, els visitants van poder observar dos models d'excavadores de rodes, JS 175W i la JS200W, amb uns pesos de 18.200 i 21.370 kg respectivament i una potència de 138 HP. Dins de la gamma d'excavadores de cadenes era present el model 260 de 27.750 kg de pes operatiu i 197 HP. La gamma de pales carregadores va estar representada per tres models, una 426ZX amb geometria de càrrega en "Z" i el model 426 HT amb braços paral·lels de càrrega, totes dues amb una potència de 152 HP i un pes de 14.120 kg. El tercer model va ser la 456 ZX amb braços de geometria en "Z".
Dins el desplegament de productes JCB cal destacar la línia Vibromax amb sis models exposats: el VM115D, amb un pes operatiu de 11.600 kg i una amplada de treball de 2,1 m Un corró Tàndem VMT500, amb un pes operatiu de 4.850 kg i una amplada de treball de 1,45 m. El model VM 62D, un corró tàndem amb una potència de 8,8 HP i una amplada de treball de 600 mm. A més, de la gamma compacta Vibromax havia exposats un picó VMR75 i dos safates la VMF90 i la VMP14.
Dins de la nova gamma d'àrees verdes de JCB, es van poder contemplar l'JCB Micro, una miniexcavadora de menys d'1 metre d'ample, capaç de passar pel marc d'una porta, així com la JCB Mini CX, la més petita retrocarregadora del mercat, ideal per a treballs de jardineria amb una potència de 20 HP i una profunditat d'excavació de 2,5 metres. Dues novetats recents van ser el JCB Linx, un vehicle multiservei de grans prestacions. També hi va haver lloc per exposar un tallagespa de grans prestacions.
La gamma agrícola va ser una de les més esperades, sobretot per la presència del famós JCB Fastrac, un tractor capaç d'aconseguir la velocitat de 80km / h. Dins de la gamma de Fastrac va estar el model 3220 amb un motor de 6 cilindres i una potència de 220 HP. Aquest model estava acompanyat per un tractor compacte el model 335.
L'altra marca que va ser Thwaites, la gamma de dúmpers d'aquest fabricant anglès comprèn des de models d'1 a 10 t en diferents versions de descàrrega frontal, giratòria, alta descàrrega i alta descàrrega giratòria. En l'esdeveniment els models Thwaites presents van ser el 3 tones giratori amb una potència de 42 HP i una càrrega útil de 3.000 kg, el 3,5 tones giratori amb una potència de 45 HP i una càrrega útil de 3.500 kg i el 6 tones giratori amb una potència de 83 HP i una càrrega útil de 6.000 kg. Tots els models tenen tracció 4x4.
Una de les màquines de Thwaites en l'exposició de maquinària que va fer Walkie
Una de les màquines de Thwaites en l'exposició de maquinària que va fer Walkie

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis