Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ausa, reconocida de nuevo por Great Place to Work Institute

Ausa, reconeguda de nou per Great Place to Work Institute

04/07/2007

4 juliol 2007

La llista Best Workplaces, elaborada en 29 països, ha tornat a fixar-se en Ausa com una de les millors empreses on treballar. Es tracta d'un reconeixement de primer ordre tenint en compte el procés d'anàlisi, avaluació i certificació dut a terme en l'elaboració de la selecta llista d'empreses seleccionades. Segons els responsables de l'elecció, la llista és el resultat d'un rigorós procés d'anàlisi i avaluació dels empleats i la cultura corporativa que els permet seleccionar els millors llocs per treballar. Els principals objectius de la Llista Best Workplaces-Espanya són facilitar la gestió del coneixement i el compartir experiències entre totes aquelles organitzacions que saben que la manera d'aconseguir els millors resultats de negoci és millorar la qualitat dels seus llocs de treball.
Ausa ha aconseguit situar-se en una privilegiada onzena posició, i la segona pel que fa a capital 100 per cent espanyol i la primera catalana. Per Antoni Tachó, responsable del departament de Recursos Humans de la companyia, tornar a situar-se en aquesta còmoda posició demostra que el model de gestió, "inspirat en els nostres valors de companyia segueix sent el més encertat al mateix temps que ens anima a seguir treballant per mantenir aquesta destacada posició ".
Gràcies a aquest estudi en el que més de 200 empreses optaven a formar part de la selecta llista, ha tornat a constatar la satisfacció dels treballadors d'Ausa pel seu entorn laboral, especialment destacats apareixen valors com credibilitat, respecte, tracte just, orgull i companyonia. Una altra de les conclusions de l'estudi és que gairebé el 90 per cent dels treballadors entrevistats consideren que en la seva organització hi ha igualtat d'oportunitats i que tant homes com dones són tractats per igual. Segons l'institut responsable de l'estudi, està demostrat que tenir un excel lent entorn laboral té efectes positius en el compte de resultats. "Per exemple, la capitalització borsària de les 100 millors empreses per treballar als Estats Units ha crescut un 135 per cent", apunta Montserrat Ventosa, directora general de l'Institut Great Place to Work.
La participació en la llista no és només per als guanyadors, la majoria dels participants ho fan per mesurar i millorar els seus entorns de treball. Una llista en la qual a més d'Ausa hi ha empreses de la talla de Microsoft, Danone, Procter & Gamble, American Express, Bankinter, Novartis, Helewtt Packard, PricewaterhouseCoopers, Sun Microsystems, Sandoz, Starbucks Cofee Espanya, i així fins un total de 30 empresas españolas escogidas como las que gozan d'un mejor entorno laboral. Un veredicte imparcial, anònim "i que diu molt a favor de l'empresa que el rep", apunten fonts de l'estudi.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis