Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La fábrica de mortero autonivelante de Brinkmann, mención especial en los Premios Construmat 2007

La fàbrica de morter autoanivellant de Brinkmann, menció especial en els Premis Construmat 2007

03/07/2007

3 juliol 2007

La fàbrica de morter autoanivellant Transmix de Brinkmann & Lancy va aconseguir en la passada edició de Construmat una menció especial dels premis de la fira a la innovació tecnològica en la categoria de processos constructius obtenint la menció especial del jurat per "la voluntat d'integrar de manera coherent i eficaç els processos de fabricació, transport i posada en obra de morters i aglomerats ".
El Transmix és un producte totalment nou en el mercat espanyol però que ja està donant òptims resultats en el mercat francès i alemany. Es tracta d'un camió-fàbrica de morter mòbil concebuda principalment per a l'aplicació de morters autonivellants, però realitzant tot el procés, des de la fabricació del morter fins al bombament en si del material produït.
Aquest equip proporciona al professional una sèrie d'avantatges que justifiquen la inversió en aquest producte, la primera i més clara és la reducció en el cost de material. Amb aquesta màquina es pot confeccionar el tipus de morter que el client requereixi. Omplint el camió amb sorra, ciment, aigua, podem fer el tipus de barreja que necessitem per a cada aplicació amb la consegüent reducció en el cost al proveir-se dels materials per separat, ja que la barreja es realitza en el mateix camió. Hi ha la possibilitat a més d'afegir a la barreja tres tipus d'additius diferents en les quantitats que es consideri necessari.
Transmix planifica les obres sense tenir en compte els temps de lliurament de material de les plantes de subministrament. Aquesta "fàbrica" pot arribar a subministrar fins a 18 metres cúbics de material de manera contínua i sense haver de reabastecerlo de materials (sorra, ciment ...). El subministrament de morter a l'obra amb aquest equip, es pot dir que és "just in time", és a dir, just en el moment. Els beneficis que aquest tipus de servei comporta són diversos. D'una banda, la gran qualitat del material que proporciona. El material aquesta acabat barrejat, en dos minuts aquesta llest per a ser bombat i aplicat, al contrari del subministrament ordinari, en el qual es pot trobar un morter més forjat a conseqüència dels temps de repartiment.
El Transmix té la capacitat de produir 18 metres cúbics de morter en una sola càrrega, el volum de bombament és de 8 m3 / h, la pressió de bombament és de fins a 35 bar, arriba més de 20 plantes de bombament en altura i 200 metres en longitud.
Menció especial del Jurat Premis Construmat 2007 per a la fàbrica de morter Transmix de Brinkmann & Lancy
Menció especial del Jurat Premis Construmat 2007 per a la fàbrica de morter Transmix de Brinkmann & Lancy

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis