Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las firmas Jcb Áres verdes y Gam Verde organizaron un campeonato de golf

Les firmes JCB Ares verds i Gam Verda van organitzar un campionat de golf

26/06/2007

26 juny 2007

El passat 6 de febrer, les empreses General de Lloguer de Maquinària ( Gam ) i JCB Maquinària organitzar i patrocinar un torneig de golf per als green Keepers de la zona sud d'Espanya. El campionat va servir per presentar les novetats de JCB Àrees Verdes. El club de golf de Marbella "La Quinta" va ser testimoni de la celebració d'un torneig de golf que van tenir com a mestres de cerimònies a Gam Verd, línia de negoci especialitzada de Gam, ja JCB Àrees Verdes, la divisió especialitzada en espais verds de JCB, fabricant líder de maquinària de construcció. El torneig va comptar amb 56 participants dels principals camps de golf malaguenys i voltants, així com empreses de construcció de camps de golf.
Després del torneig i com a colofó de l'acte, es va donar a conèixer el recent acord entre Gam i JCB, i es van presentar en exclusiva cinc noves màquines JCB de manteniment i reforma de camps de golf: un tractor de golf, un minidumper, una miniretrocargadora, una microexcavadora (més petit que una mini), i el vehicle multiusos Linx.
El tractor de golf forma part d'una família de tractors compactes incorporats al creixent catàleg de JCB Àrees Verdes. La gamma de tractors, que comprèn models entre els 23 i els 54 CV, va ser presentada recentment a nivell europeu en Rocester, Anglaterra. El minidumper, la retrocarregadora MiniCX, la més petita del mercat i especialment pensada per a camps de golf i la miniexcavadora Micro JCB, posen el coneixement de JCB en el món de la construcció al servei dels espais verds. El vehicle multiservei Linx, una de les últimes incorporacions, ofereix versatilitat i robustesa per a multitud d'aplicacions de transport de persones i equipament.
La signatura General Lloguer de Maquinària ofereix maquinària específica per a jardineria i agricultura, instal·lacions esportives, neteja i reciclatge de platges i vials, així com a forestal. En concret, per al golf, Gam Verd disposa d'una gran varietat d'equips per a la construcció de camps i el seu manteniment.
Exhibició de maquinària de JCB i Gam durant el campionat de golf celebrat a Marbella
Exhibició de maquinària de JCB i Gam durant el campionat de golf celebrat a Marbella

Empreses o entitats relacionades

GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.
JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis