Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Éxito de participación española en Bauma 2007

Èxit de participació espanyola en Bauma 2007

24/05/2007

24 maig 2007

La participació espanyola, encapçalada per l'Associació Espanyola de Fabricants Exportadors de Maquinària per Construcció, Obres Públiques i Mineria ( ANMOPYC ), en Bauma 2007 en el sector de la maquinària de construcció i mineria pot considerar-se un autèntic èxit en tots els seus aspectes. Les empreses expositores al pavelló espanyol van mostrar la seva satisfacció ja que no només es van complir les bones expectatives que hi havia sobre la fira sinó que a més aquestes es van veure depassades per la contínua afluència de visitants als estands, impulsada en gran part per les bones condicions meteorològiques que es van donar durant els dies de celebració del certamen, del 23 al 29 d'abril a Munic.
Imagen
El nombre total d'empreses que van formar part del pavelló espanyol va ser de 61, enfront de les 48 que ho havien fet en l'edició del 2004. Aquest pavelló va ocupar uns 10.000 metres quadrats, dels quals 2.662 metres quadrats eren interiors i 7.439 metres quadrats exteriors, en total l'increment d'ocupació de la participació espanyola en aquesta edició ha estat del 63% en relació al 2004. Les empreses components de la participació agrupada encapçalada per Anmopyc van ser: Agrimac, Alba, Alher, Alsina, Aluf, Arja, Ausa, big, CAMAC, Capotex, Cintasa, COMANSA, Dacame, Durher, enarcar, Encomat, êtes, Ferma, Filtres Cartes , Frumecar, Gesan, Gosan, Ikusi, INEL, Intrame, Itowa, Jaso, Llana, Lorenzana, Trucada, Macro, Maquiaridos, Matilsa, Metalogenia, Miralbueno, Mz Immer, Neumac, Piquersa, Poyatos, Prensoland, Putzmeister Ibérica, Reisopack, Rollie , Roquet, Rubi, Saex, Saltec, Serviplem, Sima, Sten, Tabe, Taim, TECOINSA, Tedesa-Felguera, TZB, Ulma, Umacom, Utiform, Zitron i Anmopyc.
Bauma 2007 va aconseguir la xifra de 3.041 expositors (7% més que en l'edició de 2004) sent 1.390 d'ells empreses alemanyes i 1.651 estrangeres destacant països com Itàlia, Gran Bretanya, EUA, Àustria, Holanda, Espanya, França, etc . per nombre d'expositors. També es va assolir una xifra de visitants pròxima a 500.000 persones, enfront dels 416.000 visitants de 2004, fet que suposa un increment proper al 20% en el nombre de visitants. La superfície de la fira es va incrementar en un 10% en relació al 2004, passant de 500.000 a 540.000 metres quadrats. En pavellons interiors la superfície ocupada va ser de 180.000 metres quadrats enfront dels 165.000 del 2004, també es va incrementar la superfície de les zones exteriors, on es va arribar als 360.000 metres quadrats, 25.000 metres quadrats més que en l'edició de 2004.
foto

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería
AUSA Center, S.L.U.
Byg, S.A.
Cintasa, S.A.
Putzmeister Ibérica, S.A.
Talleres Betoño, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    30/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    25/07/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis