Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrocar organiza el primer Seminario Ibérico de Ventas

Centrocar organitza el primer Seminari Ibèric de Vendes

15/02/2007

15 febrer 2007

Els dies 1 i 2 de febrer, Centrocar va reunir al primer Seminari Ibèric de Vendes als departaments comercials de Lisboa, Porto i Madrid, així com als venedors i gestors dels 17 concessionaris espanyols de la marca Doosan. Aquest esdeveniment va comptar amb la presència de 77 participants espanyols i més de 20 portuguesos. Aquesta acció de formació va tenir com a principals objectius presentar les noves sèries d'excavadores DX i de pales carregadores DL i familiaritzar a les àrees comercials amb la nova imatge institucional de la marca Doosan.
El Seminari Ibèric de Vendes consistir en una presentació d'àmbit tècnic sobre les innovacions de les noves sèries DX i DL, i formació sobre tècniques de venda, organitzada per l'empresa VFM. Durant els dos dies de formació, els participants van tenir l'oportunitat d'experimentar algunes màquines de l'àmplia gamma d'equips Doosan, entre les quals hi havia les excavadores DX35Z, DX255, DX240 i DX190 i les pales carregadores DL250 i DL240.
Durant els dos dies de formació a Mojácar, la pedrera Parra de l'empresa Fimoviq va ser llotja de diverses demostracions d'equips Doosan. Aquí, els comercials van poder experimentar la potència de la recentment llançada pala carregadora DL250, equipada amb un motor DL06 de 4 vàlvules per cilindre i un dispositiu de recirculació dels gasos d'escapament. Aquest motor ofereix més 9 per cent de parell que l'anterior model Mega 250, el que es tradueix en una millor capacitat de resposta i, conseqüentment, en temps de cicle més petits.
Imagen
La nova excavadora de cadenes DX190, resultat de l'última renovació de la gamma d'excavadores hidràuliques de Doosan, també va estar present en aquestes demostracions. El sistema hidràulic d'aquest equip va ser totalment redissenyat de manera a oferir una millor prestació i millors resultats en els moviments que combinen la velocitat del braç amb la velocitat de la ploma i gir.
Amb un pes de 3.650 quilos, una potència de 27 cavalls i una profunditat d'excavació de 4,8 metres, la DX35Z va ser la màquina que tots van voler testar, no només per ser la primera incursió de la marca Doosan en la gamma d'excavadores de "ràdio zero" com pel seu disseny i els seus moviments suaus.
Un dels aspectes més comentats per tots els que van tenir l'oportunitat d'avaluar les noves màquines Doosan va ser la millora en l'ergonomia i en la comoditat d'operació. L'àrea útil de les cabines de les noves excavadores, per exemple, ha augmentat prop d'un 5 per cent i els nous seients ofereixen més possibilitats de regulació per a que l'operador pugui trobar fàcilment la posició de treball més còmoda i adequada.
Segons João Leandro, director comercial de Centrocar, "el primer Seminari Ibèric de Vendes organitzat per Centrocar va ser un èxit", principalment per permetre ajuntar, en el mateix espai, els comercials portuguesos i espanyols, promovent d'aquesta manera el debat i el canvi d'idees: "al meu entendre, les formacions teòriques sobre els nous productes i tècniques de vendes estaven molt ben estructurades i van donar pistes per al futur, de manera a profundes determinats aspectes considerats essencials per la nostra força de vendes." A més, refereix João Leandro, el fet de puguin experimentar les màquines va permetre als comercials "sentir els equips, comprendre com reaccionen en situacions reals i observar les diferències entre ells, una cosa que ni sempre és possible fer en el dia-a-dia".

José Fernández, soci-gerent de Hispanibal, el primer concessionari de la marca Doosan a Espanya, creu que "és imprescindible mantenir actualitzats sobre les innovacions tècniques dels nostres productes per aconsellar el millor possible els nostres clients, establint una diferenciació positiva enfront de la competència" . En relació a les tècniques de venda, José Fernández subratlla la importància del debat d'idees que es va generar durant la formació, cosa que, segons la seva opinió "va ser d'importància extrema per a tots els participants".

Amb vendes estimades de més de 72 milions d'euros el 2006, Centrocar preveu arribar a un creixement de 20 per cent en la facturació quan comparat amb l'any de 2005. Aquests resultats són fruit de la bona feina de l'equip, designades de la força de vendes de l'empresa. Segons l'organització del Seminari de Vendes, aquesta trobada va servir també per premiar els venedors per la seva excel lent acompliment en 2006 i com a forma d'incentiu per a l'any que ara va començar.
Durant els dos dies de formació, hi va haver també temps per debatre una vegada més el canvi de la marca Doosan i la importància d'aquesta alteració. Santiago Silva, responsable per l'àrea de màrqueting de Centrocar, va presentar l'estratègia per a 2007, subratllant la gran inversió en comunicació i promoció prevista per al present any.
El tancament de l'esdeveniment, on es va fer lliurament dels certificats de participació, va comptar amb la presència del president de Doosan Infracore Europe, D. W. Llegeix, del responsable comercial, Cédric Leturcq i del director de la sucursal madrilenya de Centrocar, D. Balula Chaves. Al final, l'opinió va ser unànime: el Seminari Ibèric de Vendes de Centrocar va ser un èxit i una experiència que tothom vol que es repeteixi en el futur.
foto

Empreses o entitats relacionades

Centrocar Spain, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis