Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada de formación de JCB y Walkia a Hertz

Jornada de formació de JCB i Walkie a Hertz

07/02/2007

7 febrer 2007

El lloguer de maquinària és cada vegada més important en el sector de la construcció. El creixement en els darrers anys està sent vertiginós i sens dubte és una activitat amb un gran futur. Aquests factors impliquen directament als comercials de les empreses llogadores. Al comercial se li està exigint que sigui un tècnic prou qualificat com perquè sàpiga assessorar el client i oferir, exactament, la màquina perfecta per a cada activitat.
Hertz Maquinària no és aliè a aquesta necessitat del sector i per això treballa dia rere dia per millorar el nivell de coneixements i servei al client. Per aquesta raó JCB i Walkie organitzar aquesta jornada de formació a les instal·lacions de Walkie, distribuïdor de JCB per a la zona centre i importador dels dúmper Thwaites, entre d'altres marques.
Imagen
Van ser unes hores de molta informació i en les quals els comercials de Hertz van poder aprendre, no només les característiques detallades de cadascuna de les màquines, sinó com són i com treballen físicament.
En el curs es van mostrar les especificacions i rendiments de totes les gammes de moviment de terres i en la demostració pràctica, els comercials, van poder veure exemples del que s'ha après a la classe teòrica.
L'equip comercial de Hertz va poder veure les miniexcavadores de gir 0, la minicarregadora Robot, una màquina segura gràcies al seu accés lateral a través de la porta. També hi van ser presents les retrocarga de JCB, des d'una 1CX fins el vaixell insígnia de JCB, la 3CX i les manipuladores telescòpiques Loadall, amb les que van poder experimentar el que és pujar a 17 metres d'altura en la cistella de la 540-170.
Imagen
Un altre equip al que es va tenir accés va ser la gamma pesada de JCB, amb la pala carregadora 436 i les excavadores de pneumàtics i de cadenes, la gamma de compactació JCB Vibromax, la gamma de dúmper Thwaites, robustos i de senzill maneig.
En definitiva, un fructífer dia per Hertz, que va fer que els seus comercials estiguin encara més preparats per oferir un bon servei als seus clients.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis