Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construtec 2006 cierra sus puertas con récord de participación del certamen

Construtec 2006 tanca les portes amb rècord de participació del certamen

15/10/2006

Del 9 al 12 d'octubre van passar més de 37.000 visitants pel saló.

El Saló de la Construcció, Constructec 2006, ha tancat les portes amb un balanç positiu. Així, els 37.073 visitants professionals registrats, gairebé 5.000 més que en l'anterior edició de 2004, confirmen les favorables expectatives que havia despertat la convocatòria. En concret, van acudir 1.335 visitants, originaris de 75 països. Pel que fa als visitants nacionals, hi va haver professionals de tot Espanya. Construtec 2006 va reunir 1.142 empreses representades en 642 estands (el que suposa un increment del 21% respecte a 2004), distribuïts en 36.434,25 m2 nets (un augment del 31%). Així mateix, cal ressenyar que la convocatòria va comptar amb una notable presència empresarial estrangera, en concret, 58 expositors directes (un 8,48% més que fa dos anys), procedents de 22 països. A més, el certamen ha assolit xifres rècord de participació, en tots els seus paràmetres.

Atenent als sectors pels que van mostrar interès els visitants, la majoria (un 63,70%) ho va fer per l'àrea general de Construtec; un 11,24%, es va decantar pel Saló Monogràfic de Prefabricats de Formigó, ja en el seu segona edició, un 11,24%, pel Saló d'Arquitectura Interior Decotec (que complia la seva setena edició, segona consecutiva sota la cobertura del saló), un 7,87%, pel nou Saló d'Arquitectura a la Fusta, i un 5,38%, per o-no de les trobades és-estrella del programa de Jordi des Tècnica-ques, el I Conveni Congrés Internacional nacional d'Ar-tectura Construtec 2006 "Arquitectures Límit".

Imagen
La fira també va oferir l'oportunitat d'analitzar als experts, els diferents aspectes del Codi Tècnic de l'Edificació, la implantació està exigint al sector un important esforç d'adaptació. Aquestes sessions van anar a càrrec del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE).

La Fundació Laboral de la Construcció, que desenvolupa una intensa tasca formativa en aquest camp, va convocar el 12 d'octubre, el Concurs Nacional de Obra, al qual es van presentar 20 parelles de tot Espanya i algunes. Cada parella, integrada per un oficial paleta i un ajudant peó, havia de realitzar un exercici pràctic que va consistir en un arc aixecat sobre dues pilastres, i que se'ls va notificar en el moment d'iniciar la competició, facilitant-los els materials necessaris els organitzadors. Després de valorar el jurat aspectes com els preventius, el replantejament, la qualitat dels acabats (en gresite, arrebossat i maó cara vista) i l'organització en el tall, van resultar guanyadors, en primer lloc, els paletes madrilenys Juan Andrés González Iglesias i Luis Tabara castanyer.

D'altra banda, el certamen va servir també d'escenari per a la realització d'acords de tot tipus. En aquest sentit, destaca el subscrit entre Construtec i Infoem-pleo.com, primer portal de l'ocupació especialitzat a Espanya. Aquesta aliança té com a objectiu la creació d'una borsa de treball, integrada per empreses del ram, que necessiten contractar constantment personal qualificat.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis