Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primeras Jornadas de Seguridad en Altura

Primeres Jornades de Seguretat en Altura

18/09/2006

Tindran lloc el 11 d'octubre a Construtec

La novena edició del Saló de la Construcció Construtec, tindrà lloc en Fira de Madrid del 9 al 12 octubre 2006, amb una extensió de 5 pavellons. La revista tècnica Movicarga, especialitzada en maquinària d'elevació, organitza amb motiu d'aquest certamen les Primeres Jornades de Seguretat en Altura, que se celebraran el 11 d'octubre de 2006 amb el patrocini de Haulotte Group. Aquesta empresa, no només patrocina aquestes jornades en Construtec 2006, sinó que a més presentarà les seves últimes novetats en plataformes elevadores HA 41 PX i la gamma de tisores elevadores SXL (H 12, H 15 i H18 SXL).

Les Jornades tractaran temes de seguretat, formació i prevenció de la mà d'experts en la matèria, pertanyents a algunes de les empreses que més han de dir sobre el tema de la seguretat, com són Anapat, IPAF, Anagrual, Cotes, AEMA, IFTEM , Ingein (Itevelesa) i Cuatrecasas. Els accidents laborals en la construcció poden evitar amb una bona prevenció i formació dels operaris. Per això, la revista Movicarga ha volgut reunir a professionals del sector que intervindran oferint el seu punt de vista.

En el passat trobada el saló va rebre la visita de més de 31.000 professionals, proporcionant-no només un espai on trobar tota la informació necessària per mantenir actualitzat, sinó també la possibilitat d'obrir noves vies de desenvolupament per al seu negoci, contactar i conèixer altres professionals relacionats amb la seva activitat. Per a la propera edició les previsions segueixen creixent, preveient que la xifra de visites a Construtec 2006 arribi a 35.000.

CONFERÈNCIES:

  • ANAPAT: Associació de Lloguer de Plataformes. José María Marsal, president. Conferència: "Seguretat en altures: normativa vigent".
  • IPAF: Federació Internacional de Plataformes aèries. Tim Whiteman, director general de IPAF. Conferència: "Carnet PAL d'Operadors de plataformes".
  • ANAGRUAL: Agrupació Nacional de Lloguer de Grues. David Ruiz, secretari general. Conferència: "La seguretat en el sector de les grues".
  • COTES, SA Corredoria d'Assegurances. Miguel Prieto, President. Conferència: "L'assegurança: solució o prevenció".
  • AEMA: Associació d'Empreses muntador de bastides. Conferència: "Formació de muntadors: reducció d'accidents laborals".
  • I NGEIN. Miguel A. Ruiz Conferència: "Marcatge CE en els aparells d'elevació".
  • IFTEM: Vicente Ripoll. Conferència: "Formació d'operadors certificats per a la utilització de màquines automotors".
  • CUATRECASAS: Despatx d'Advocats. Fernando Anaya, Associat de Cuatrecasas.Conferencia: "La fiscalitat en l'any 2007: principals novetats".

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Haulotte Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis