Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construtec 2006 tiene vendido el 95% de su superficie

Construtec 2006 té venut el 95% de la superfície

15/07/2006

El certamen se celebrarà a la Fira de Madrid del 9 al 12 d'octubre

Imagen

Quan encara falten unes setmanes per celebrar-del 9 al 12 d'octubre-, Construtec 2006, el Saló de la Construcció, pràcticament ha tancat la contractació de la seva novena edició. De fet, té ja venut el 95% de la seva superfície. Aquest èxit comercial és aplicable a totes les àrees especialitzades que s'han anat incorporant al certamen: el Saló de l'Arquitectura Interior, Decotec, el Saló Monogràfic de Prefabricats de Formigó, i el Saló Monogràfic de Fusta a l'Arquitectura. La convocatòria, organitzada per IFEMA i amb la col·laboració de ISG Internacional Services Group, tindrà lloc a la Fira de Madrid.

El certamen ocuparà els pavellons 2, 4, 6, 8 i 10 del recinte firal d'Ifema, que suma una superfície bruta total de 75.000 m 2. En aquest espai es distribuiran la previsió inicial de 700 expositors directes. Així mateix, s'han contractat 34.833 m 2, el 95% de la superfície que en un principi es va pensar que ocuparia la fira.

Imagen
D'aquestes xifres, 471 empreses confirmades i 26.904,5 m 2 contractats corresponen a l'àrea general d'expansió de Construtec. Dins del Saló de la Construcció, destaquen els següents subsectors: Elements per a murs, estructures, forjats i cobertes; Impermeabilització, aïllament i pintures; Paviments i revestiments; Prefabricació i Construcció industrialitzada, Editorials i revistes tècniques; Maquinària de construcció i Obres Públiques; Xemeneies i accessoris, Sanitaris, aixetes, accessoris i mobiliari de bany; Instal·lacions d'aigua, gas, evacuació i tractament; Informàtica i domòtica aplicada a la construcció; Maquinària i equips de protecció i seguretat en obra, Serralleria i Metalisteria en l'edificació; Elevació i transport; Rehabilitació i restauració; Serveis per edificació i habitatge (aigua, gas...); Associacions empresarials; Aparells de mesura i precisió; Fusta en construcció; Col·legis professionals; Entitats financeres i d'assegurances; Organismes oficials de l'Administració central, autonòmica i local, i Fires i congressos.

A més, el Saló Monogràfic de Fusta en l'Arquitectura, darrera secció especialitzada en incorporar-se a Construtec, compta amb la previsió de 80 empreses, i ha contractat una superfície neta de 3221,5 m 2, pràcticament la mateixa - 3525 m 2 - que es va estimar que ocuparia. Les bones expectatives que està despertant aquest nou saló es corresponen amb la creixent importància que està adquirint la fusta en la construcció i la seva revalorització com a element constructiu, per les seves excel·lents prestacions: bon comportament mediambiental, gràcies al seu baix despesa energètica, que és natural, biodegradable, reciclable, un bon aïllant, no és tòxic i contribueix a fixar els nivells de CO 2. De la mateixa manera, és positiva la impressió en valorar l'energia total consumida en la construcció d'una casa amb aquest material o els índexs de contaminació atmosfèrica i de l'aigua.

Imagen
Per la seva banda, el Saló de l'Arquitectura Interior, Decotec, que compleix la seva sisena edició, va néixer com certamen independent, però ja en 2004 es va integrar en Construtec. Ha confirmat la presència de cinquanta empreses, que han contractat una superfície neta de 2.221 m2. Pel que fa a l'última secció especialitzada, el segon Saló Monogràfic de Prefabricats de Formigó, que es va incorporar amb èxit a Construtec en la seva anterior edició de 2004, compta de moment amb 32 expositors directes i 2.486 m 2 nets.

En definitiva, Construtec configura una completa mostra comercial, d'especial interès per l'ampli col·lectiu d'arquitectes, aparelladors, enginyers de camins, canals i ports, enginyers industrials, constructors, promotors, magatzemistes i distribuïdors, decoradors, instal·ladors, delineants, administradors de finques , estudiants d'Arquitectura ...

foto

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis