Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construtec incorpora a la industria de la madera

Construtec s'incorpora a la indústria de la fusta

15/06/2006

La fira se celebrarà del 9 al 12 d'octubre de 2006 a Fira de Madrid.

Ifema, Fira de Madrid, ha arribat a un acord amb els principals agents de la indústria de la fusta, per integrar un nou sector al Saló de la Construcció, Construtec 2006, que celebrarà la seva novena edició els dies 9 al 12 d'octubre de 2006, a la Fira de Madrid.

Aquest serà el marc del Saló Monogràfic de Fusta en l'Arquitectura, fruit del compromís adquirit amb el certamen per la Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta, FEIM, la Federació Espanyola de Paviments de Fusta, FEPM, i l'Associació Espanyola d'Importadors de Fusta , AEIM.

L'oportunitat d'incorporar aquesta nova secció monogràfica a Construtec ve determinada pel dinamisme d'un sector que aposta per un material d'elevades prestacions, segons acrediten prestigiosos estudis. Segons un informe elaborat per l'Institut canadenc de Materials Sostenible Athena, el comportament mediambiental de la fusta és superior al d'altres productes utilitzats en la construcció; necessita una menor despesa energètica en la seva producció, és natural, biodegradable, reciclable i un excel lent aïllant, a més de no ser tòxic i fixar CO2 en el seu creixement.

"El Saló Monogràfic de Fusta a l'Arquitectura neix amb l'objectiu de promoure l 'ús de la fusta a la construcció"
Imagen
El Saló Monogràfic de Fusta en l'Arquitectura constitueix així la tercera pota d'un banc al qual s'han anat sumant aquests últims anys el Saló de l'Arquitectura Interior, Decotec, i el Saló Monogràfic de Prefabricats de Formigó, promogut per l'Associació Nacional de Prefabricats i Derivats del Ciment, Andeca.

D'aquesta manera, Construtec afegeix l'esforç d'aquests segments de l'economia, a la seva oferta, una de les més completes del món de la construcció.

El certamen vol oferir una visió el més àmplia possible del segment de la fusta, aglutinant als sectors d'elements per a estructures i cobertes, prefabricació i construcció industrialitzada, mobiliari urbà, jocs infantils; fusteria, paviments, i tractament i conservació de la fusta.

Al Saló Monogràfic de Fusta a l'Arquitectura haurà una completa selecció de bigues, taulers estructurals, entramat lleuger, fusta en xapa, portes, persianes enrotllables, gelosies, escales i baranes, armaris i interiors, revestiments, parquets flotants, tarimes, sòcols, enteixinats, etc., sempre amb la fusta com a protagonista.

"El sector de la fusta es suma als de decoració interior i prefabricats de formigó, enriquint l'oferta del certamen"
Els destinataris d'aquesta oferta del Saló Monogràfic de Fusta a l'Arquitectura són el col·lectiu integrat per arquitectes, aparelladors i arquitectes tècnics; enginyers de camins, canals i ports; enginyers industrials, constructors, promotors, magatzemistes i distribuïdors; decoradors, instal·ladors; delineants; administradors de finques, estudiants d'arquitectura, enginyeria i arquitectura tècnica; enginyers industrials, i responsables de l'Administració Pública.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Federación Española de Industrias de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis