Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrega del primer rodillo JCB Vibromax

Lliurament del primer rodet JCB Vibromax

22/03/2006
Imagen
El passat 11 de gener de 2006, Lumaga Industrial, el concessionari de JCB per al País Basc, va lliurar el corró autopropulsat JCB-Vibromax VM-115-D a Santiago Moraga, director gerent de l'empresa Construccions Moraga, SA de Biscaia.

Santiago Moraga ja és coneixedor de la maquinària Vibromax i de les seves possibilitats ja que encara manté en la seva flota un corró autopropulsat 1102.

La seva experiència amb Vibromax és bona i la fiabilitat de la marca ja ha estat provada. A més, el parc de Construccions Moragas també una excavadora de cadenes JCB JS 330, una JS 160 i 5 retrocarregadora 3CX. És el resultat la resposta oferta per la marca JCB i pel servei del seu distribuïdor, Lumaga.

En el lliurament van estar presents, Santiago Moraga, Alberto Gutiérrez (gerent d'àrea de JCB), Juan Carlos Andino (director comercial de Lumaga) i José María Arabiourrutia (director general de Lumaga).

Tots els assistents van coincidir en que l'adquisició de Vibromax per JCB i l'adopció de la seva distribució per la xarxa de concessionaris de JCB faran de JCB-Vibromax una alternativa a tenir en compte en el mercat de la compactació.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis