Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EMSA consolida su red comercial de distribuidores para su línea de compactación HAMM.

EMSA consolida la seva xarxa comercial de distribuïdors per a la seva línia de compactació Hamm.

EMSA15/06/2005

Visita a la fàbrica d'Alemanya.

Durant l'any 2004 EMSA va seguir consolidant la seva xarxa comercial de distribuïdors per a la seva divisió de compactació Hamm, amb uns resultats, en línies generals, excel·lents.

Aquest procés d'expansió es va iniciar fa tres anys amb la idea de consolidar el producte HAMM al mateix nivell de presència nacional que EMSA té en altres productes, com són la estenedores Vogel i les fresadores Wirtgen, entre altres.

En aquesta nova estratègia de comercialització, EMSA analitzar les diferències entre el seu mercat natural, el de l'asfalt, en comparació amb el mercat de moviment de terres o bé, el cada dia més important mercat de lloguer. En aquest sentit, EMSA prenc la decisió de diferenciar el seu producte de compactació HAMM en tres grans línies:

  • Gamma d'Asfalt: de 7 a 24 t
  • Gamma de Terres, Rodets Monocilindric: de 5 a 25 t
  • Gamma Lleugera-Corrons: de 2,5 a 3,5 t

Com qualsevol fabricant, filial, importador o distribuïdor, EMSA ha tingut sempre molt clar que la clau en l'èxit d'un producte, no només es basa en el seu nivell de qualitat tècnica i tecnològica, sinó sobretot en la xarxa comercial que passa, que al seu torn és la responsable de la part vital de qualsevol bé d'equip, un eficaç nivell es servei post-venda.

Sobre aquest plantejament, EMSA ha anat consolidant aquesta xarxa de distribuïdors per a les seves Gammes de Terres i Lleugera. Tots ells amb un fort prestigi i reconeixement a les seves zones d'actuació geogràfiques. Tots els distribuïdors d'EMSA comercialitzen altres importants marques per a altres aplicacions en el moviment de terres i, en la majoria dels casos havien tingut experiència prèvia en la comercialització d'equips de compactació, per la qual cosa s'han aconseguit importants assoliments des del primer moment.

Sobre aquest nou projecte, EMSA va decidir des del primer moment que tant les majors empreses del moviment de terres a Espanya (EPSA, PEAL, FERPI, etc.), com els alquiladores de major envergadura (Euroloc, GAM, Maropsa, MSAMaquinza, etc.) havien de tenir unitats de compactació Hamm. Tot ells al costat de nombrosos nous clients han permès incrementar substancialment la presència del producte HAMM a Espanya i esperem, que aquesta tendència segueixi en ascens, amb l'ajuda, esforç i col·laboració de tota la xarxa de distribució Hamma nivell nacional.

El passat mes de Febrer, unes setmanes abans de la fira de Zaragoza-Smopyc, EMSA amb la col·laboració d'Hamm, van decidir organitzar una jornada de portes obertes a la fàbrica d'Hamm a Alemanya, perquè la xarxa conegués més en profunditat tots els avantatges tècnics i tecnològiques del producte 100% aleman Hamm.

Zona de proves
Zona de proves
La fàbrica actual de Hamm es troba en la mateixa localitat on van néixer els fundadors de la mateixa, els germans Hamm. En el seu inici Hamm, va estar més especialitzada en la maquinària agrícola per posteriorment anar diversificant i consolidant feia la seva actual i únic producte, la compactació.

Actualment, Hammer, un clàssic en el món de la compactació amb més de 125 anys d'història, pertany al Grup Wirtgen, que és el major grup mundial en el món de les infraestructures d'asfalt i agrupa tres grans empreses: Wirtgen, Vogel i Hamm .

Així mateix, podem afirmar que està fàbrica, que va tenir una profunda ampliació que es va acabar a finals de l'any 2001 (amb la incorporació al Grup Wirtgen), és actualment la fàbrica més moderna d'Europa per a la fabricació de compactadors. La seva capacitat potencial actual de més de 5.500 unitats des rodets de 2,5 a 25 t li ha permès a Hamm incrementar de manera espectacular les seves vendes a nivell mundial i, en particular, en el cas d'Espanya.

Finalment, només volem de nou, agrair i donar la nostra més sincera enhorabona a tota la xarxa comercial de Hamm a Espanya pels resultats obtinguts durant l'any 2004 i confiant que seguim en aquesta bona línia.

Empreses o entitats relacionades

Emsa Maquinaria y Proyectos, S.L.
Feria de Zaragoza
GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.
Máquinas, Alquileres y Repuestos OP, S.A. - Maropsa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis