Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case actualiza sus gamas de minicargadoras de ruedas y de cadenas
Millores importants en tots els models

Casi actualitza les seves gammes de minicargadoras de rodes i de cadenes

Redacció Interempresas21/05/2014

Casi Construction Equipment ha actualitzat les seves gammes de minicargadoras de rodes i de cadenes per oferir en un major nombre de màquines més potència motriu i hidràulica, la millor força d'arrencada de la seva classe, més productivitat i menys emissions, tot això mantenint l'excel·lent espai de cabina i la visibilitat perifèrica. En els 10 models compactes —set minicargadoras de rodes i tres de cadenes— s'ha millorat l'eficiència mitjançant l'ús de motors Tier 4 respectuosos amb el medi ambient que garanteixen major potència i parell i costos d'explotació reduïts.

Potència i control

Casi continua sent una referència al mercat quant a adopció de la tecnologia d'emissions dels motors Tier 4, amb una gamma de solucions adequada per a cada model i les seves aplicacions. Casi ofereix un model compacte millorat, el SR160, que substitueix al SR150, un dels més venuts de l'empresa. El nou model està equipat amb un motor de major cilindrada i més net que ofereix fins a un 15% més de potència. Es tracta d'un motor Tier 4 Final, amb turbocompresión i 60 CV, que s'ha muntat sense modificar en gens les dimensions reduïdes de la màquina. El model SR130, el més petit, incorpora un motor Tier 4 Interim de 49 CV i 2,2 litres que utilitza la recirculació refrigerada dels gasos de fuita (CEGR) sense necessitat d'altres filtres de partícules.

Minicargadora SR160 de Casi

Minicargadora SR160 de Casi.

Les minicargadoras SV185 i SR175 de gamma mitjana utilitzen motors Tier 4F que ofereixen 60 CV i 67 CV, respectivament. No obstant això, gràcies a l'ús d'un turbocompressor i injecció de combustible common rail d'alta potència amb control electrònic, aquests motors no precisen regeneració. Un sistema d'oxidació catalítica dièsel (DOC) sense manteniment permet complir l'estricte reglament Tier 4F.

A més, les màquines SR200 i TR270, amb el seu motor amb turbocompresión de 74 CV, compleixen el reglament Tier 4i sense regeneració. Els models més potents SR250, SV300, TR320 i Tv380 utilitzen un motor de turbocompresión de 90 CV amb injecció múltiple common rail a alta pressió i una vàlvula de descàrrega controlada electrònicament que millora l'estabilitat de la pressió dins del turbocompressor. La injecció de combustible, la recirculació de gasos de fuita i el postratamiento DPF estan gestionats per un mòdul de control eficient perquè el motor compleixi les normes d'emissions Tier 4i.

Tots aquests motors permeten que les minicargadoras de rodes i cadenes Casi siguin màquines competitives amb el rendiment d'una categoria superior que destaquen per la seva major productivitat i un maneig més senzill per al client. El model SR160 és un exemple típic de les millores que s'han dut a terme i que es materialitzen en un 15% més de potència, un 27% més de parell i un 19% més de cabal hidràulic que l'anterior SR150 de grandària semblant.

Minicargadora de cadenes TR320 de Casi

Minicargadora de cadenes TR320 de Casi.

Gamma més àmplia

La gamma de Casi inclou ara cinc minicargadoras de rodes d'elevació radial (SR), dos de cadenes d'elevació radial (TR), dues de rodes d'elevació vertical (SV) i una màquina de cadenes d'elevació vertical (TV). Amb pesos en ordre de treball de 2.300 kg a 3.765 kg per les minicargadoras de rodes i de 3.720 kg a 4.625 kg per les de cadenes, hi ha una màquina apropiada per a cada aplicació. Les màquines compactes asseguren capacitats operatives nominals (50%) de 590 kg a 1.723 kg i càrregues de basculamiento d'1.179 kg a 3.447 kg. Les capacitats operatives de tots els models poden augmentar-se encara més muntant contrapesos addicionals en la part posterior.

El provat bastidor Casi Power Stance de la minicargadora allarga la distància entre eixos en un 21%, la qual cosa permet a l'operador gaudir de més estabilitat i comoditat. Gràcies a aquesta longitud extra, les capacitats d'elevació i les forces d'arrencada augmenten. La geometria del cilindre del braç d'elevació, que empeny directament sobre el bastidor, augmenta la capacitat d'embranzida de les màquines i ofereix les millors forces d'arrencada del braç d'elevació i la cullera de la seva classe.

Més comoditat per a l'operador

Tots els models incorporen una cabina un 25% més ampla que la corresponent de la generació anterior. Amb abundant espai per assegurar la comoditat de l'operador, les carregadores CASI proporcionen més espai per al cap i les cames que cap altre model de la competència, i d'aquesta manera redueixen el cansament i augmenten la productivitat durant tota la jornada laboral. La porta àmplia, les manilles en una nova posició i un llindar més baix contribueixen a facilitar l'entrada i la sortida de la cabina. Tots els models porten seient amb suspensió, i s'ofereixen com a opció seients amb calefacció integrada. Quan s'especifica amb acristalamiento total, la cabina ofereix un entorn segellat, sense pols i amb nivells reduïts de soroll.

La gamma de Casi inclou ara cinc minicargadoras de rodes d'elevació radial (SR), dos de cadenes d'elevació radial (TR)...
La gamma de Casi inclou ara cinc minicargadoras de rodes d'elevació radial (SR), dos de cadenes d'elevació radial (TR), dues de rodes d'elevació vertical (SV) i una màquina de cadenes d'elevació vertical (TV).

Amb una amplària total de cabina de 890 mm, les carregadores Casi ofereixen una excel·lent visibilitat de l'espai que envolta la màquina. Estan equipades amb finestretes laterals més àmplies i reixetes laterals ultrafinas, i el llindar baix de la cabina garanteix una línia de visió clara des de les rodes o les cadenes fins a l'accessori i l'àrea de treball. Les innovadores llums laterals situades en el muntant davanter de la cabina milloren la visió de l'àrea de treball a l'hivern i amb poca llum.

Els clients poden triar entre controls mecànics de sèrie o palanques servo electrohidráulicas. Aquests comandaments inclouen diversos ajustos de sensibilitat i velocitat que permeten a l'operador configurar la màquina per al treball a la mesura de les seves preferències i de la tasca que estigui realitzant. El control de marxa i l'autonivelación s'ofereixen en opció per augmentar encara més la productivitat i la comoditat de l'operador.

Treball pesat

Totes les minicargadoras de rodes i de cadenes estan dissenyades per al treball en les condicions més dures i es beneficien de la solidesa del bastidor Casi Power Stance d'una peça. Aquest disseny ajuda a transferir la càrrega operativa a la part més robusta de la màquina —el bastidor— per aconseguir la màxima eficiència en l'excavació. També augmenta la fiabilitat, ja que els passadors del braç de la carregadora no han d'absorbir tota la càrrega de treball.

Les minicargadoras de cadenes incorporen un xassís senzill i robust concebut per treballar sobre terrenys exigents. El bastidor rígid de les cadenes, amb menys components mòbils, ofereix una major durada i un menor manteniment que un sistema de suspensió. La transmissió final elevada incorpora un coixinet sobredimensionat de major vida útil, i els corrons i pinyons lubricados amb oli i segellats durant tota la seva vida de servei redueixen la possibilitat que penetri brutícia i sorra.

Totes les minicargadoras de rodes i de cadenes Casi comparteixen la mateixa estructura de cabina àmplia, abatible cap a endavant per facilitar l'accés als punts de manteniment. També inclouen filtres agrupats, mànegues de buidatge respectuoses amb el medi ambient i fàcil accés als punts de manteniment i a la bateria. Fins i tot amb la tecnologia cada vegada més sofisticada necessària per complir les normes Tier 4, el manteniment de la gamma de minicargadoras de Casi és senzill, per garantir el màxim temps de servei.

Les noves cabines ofereixen una gran visibilitat

Les noves cabines ofereixen una gran visibilitat.

Les minicargadoras Casi de rodes i de cadenes s'expliquen entre les màquines més versàtils de la seva categoria i poden sol·licitar-se amb una enorme varietat d'accessoris, des d'excavadores de rodes i compactadoras fins a aplanadoras, culleres barredoras i hormigoneras. Els enganxis hidràulics de sèrie i els ràcords Connect Under Pressure (CUO) permeten canviar amb rapidesa d'accessori sense necessitat d'altres eines. Ara també és possible canviar molts accessoris sense que l'operador hagi de renunciar a la seguretat i la comoditat de la cabina gràcies a l'enganxi hidràulic opcional.

Confiança telemàtica total

Totes les minicargadoras Casi de rodes i de cadenes estan preparades per al sistema Casi SiteWatch. SiteWatch envia automàticament dades de la màquina al portal web Casi Telematics. SiteWatch permet al client veure les màquines en funcionament per supervisar el seu rendiment, consum i hores de treball, i elaborar així un pla de manteniment preventiu. Com aquest sistema SiteWatch ofereix geolocalización, és també un poderós disuasor del robatori, ja que les màquines es poden seguir per GPS i protegir en l'obra mitjançant geovallado. L'acceleròmetre inclòs detecta a l'instant el moviment imprevist de les màquines, fins i tot amb el motor aturat.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis