Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ibstt organiza la jornada técnica ‘Tecnología sin Zanja, eje estratégico para el desarrollo sostenible de las ciudades’

Ibstt organitza la jornada tècnica ‘Tecnologia sense Rasa, eix estratègic per al desenvolupament sostenible de les ciutats’

08/05/2014

8 de maig de 2014

Ibstt, Associació Ibèrica de Tecnologia sense Rasa, en col·laboració amb la Universitat Pontifícia de Cometes Icai-Icade, organitza la jornada tècnica ‘Tecnologia sense Rasa, eix estratègic per al desenvolupament sostenible de les ciutats’, que tindrà lloc el 29 de maig a la seu central de la universitat a Madrid (c/Alberto Aguilera, 23, veure mapa).

La trobada reunirà a professionals en la matèria per analitzar el paper de les tecnologies ‘No Dig’ com a eina clau en el progrés de les smart cities o ciutats intel·ligents. Les Tecnologies sense Rasa, reconegudes per l'ONU com a tecnologies ecològicament racionals i ambientalment sostenibles, presenten un potencial de rendiment econòmic, social i mediambientalment molt superior al de les tecnologies tradicionals.

Quatre panells d'experts debatran la situació de les Tecnologies sense Rasa, les seves aplicacions a Espanya i els beneficis i els avantatges econòmics, mediambientals i socials que suposa la seva utilització per als ciutadans i per al desenvolupament de les smart cities, ciutats intel·ligents i segures que impulsen un creixement sostenible. La composició de les taules, amb especialistes en aquestes tecnologies ‘No Dig’ i representants de l'administració municipal, permetrà conèixer el punt vist de vista d'ajuntaments, companyies d'aigua, de gas i de telecomunicacions, usuaris i prescriptores d'aquestes avantguardistes tecnologies.

Per a aquells interessats, l'assistència és gratuïta. Poden accedir al programa complet en el següent link.

En el marc de la jornada tindrà lloc la presentació oficial de el Congrés Internacional ‘No Dig 2014’, que aquest any se celebra a Madrid en la seva trentena segona edició, un esdeveniment internacional que acull Espanya per primera vegada, sent amfitriona l'Associació Ibèrica de Tecnologia sense Rasa. Del 13 al 15 d'octubre, Madrid es convertirà en l'aparador de les Tecnologies sense Rasa, punt de trobada d'administracions i organismes públics i privats, constructores, empreses de serveis, operadors, instal·ladors, enginyeries, consultores, fabricadores i distribuïdors d'equip, associacions, col·legis professionals, universitats i escoles tècniques, així com centres de recerca i desenvolupament tecnològic.

Ibstt ha inclòs al programa de conferències 20 sessions tècniques en espanyol. El Comitè Tècnic Científic del congrés comptarà amb experts nacionals d'universitats i organismes de reconegut prestigi internacional.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Ibérica de Tecnología sin Zanja

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    04/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    02/07/2024

Enllaços destacats

Foro Potencia (Webinar 11/7/2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis