Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las marcas de CNH Industrial apoyan la campaña de la FIA ‘Action for Road Safety’

Les marques de CNH Industrial recolzen la campanya de la FIA ‘Action for Road Safety’

15/04/2014

15 d'abril de 2014

CNH Industrial torna a patrocinar la ‘FIA Action for Road Safety’ (Acció per a la Seguretat Vial), una campanya mundial promoguda per la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) que busca conscienciar sobre uns vehicles i uns comportaments més segurs en la carretera. Llançada com a suport al projecte de l'ONU ‘Dècada d'Acció per la Seguretat Vial’ (Decade of Action for Road Safety, 2011-2020), la campanya té l'objectiu de reduir radicalment el nivell de sinistralitat i de víctimes mortals en la carretera fins a 2020.

Des que es va sumar a aquesta iniciativa en 2013, CNH Industrial es dedica a transmetre el missatge de la FIA sobre la seguretat vial a través d'esdeveniments com el Campionat Mundial de Turismes (WTCC). Inicialment, la implicació del Grup amb el WTCC es va limitar al suport de les marques Iveco i New Holland Agriculture, que es van convertir en el primer fabricador de vehicles industrials i maquinària agrícola, respectivament, que recolza aquesta campanya. L'any 2014 s'han sumat també la marca d'autobusos i autocars del grup, Iveco Bus, i la marca d'equips per a la construcció, Casi Construction Equipment.

La temporada 2014 del WTCC de la FIA, va començar el dissabte 12 d'abril en Marrakech (el Marroc)
La temporada 2014 del WTCC de la FIA, va començar el dissabte 12 d'abril en Marrakech (el Marroc).
“La seguretat és essencial en totes les activitats de CNH Industrial. És molt important en tot el relacionat amb l'esport, però també a les nostres fàbriques, per als nostres empleats, els nostres productes i, per descomptat, els nostres clients. La nostra missió és complir unes normes de seguretat que van molt més allà del que espera el client, ajudar als nostres treballadors a evitar riscos i garantir la màxima protecció”, va comentar Mauro Veglia, vicepresident sènior de Serveis Comercials i Atenció al Client de CNH Industrial per a Europa, Àfrica i Orient Mitjà, en la presentació d'aquesta col·laboració, que es va realitzar el passat any en el CNH Industrial Village de Torí.

“El suport de CNH Industrial a la campanya i la participació de les seves marques en el Campionat Mundial de Turismes és un missatge clar, de com un fabricant capdavanter pot marcar la diferència pel que fa a conscienciar al públic internacional sobre la seguretat vial”, va dir Jean Todt, president de la Federació Internacional d'Automobilisme.

En la temporada 2014 del WTCC de la FIA, que va començar el dissabte 12 d'abril en Marrakech (el Marroc), els participants competeixen en dotze carreres a través de quatre continents. Les marques de CNH Industrial, com a soci mundial d'aquest campionat automobilístic, tindran una posició rellevant en l'escena internacional durant tota la temporada del WTCC, gràcies a les retransmissions en directe al canal Eurosport (la primera cadena esportiva paneuropea), així com a la difusió d'informació específica a través dels mitjans digitals i mòbils d'Eurosport, que arriben a més de 250 milions de plataformes a Europa.

Els vehicles de CNH Industrial, com els camions d'Iveco o els tractors de New Holland, estaran en les graelles de sortida del WTCC, lluint els logotips de “Action for Road Safety” i de CNH Industrial. Alguns d'aquests vehicles també donaran la volta al circuit al principi d'algunes proves. A més, totes les marques estaran presents en diverses zones del paddock, on s'organitzaran activitats promocionals i es presentaran els productes. També estan previstes signatures dels pilots en un àrea d'exhibicions de CNH Industrial. En alguns circuits, un camió d'Iveco farà les vegades de zona VIP per rebre als convidats de CNH Industrial.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0
Iveco España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis