Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CNH Industrial elige a Leica Geosystems como socio estratégico global para su negocio de maquinaria de construcción

CNH Industrial tria a Leica Geosystems com a soci estratègic global per al seu negoci de maquinària de construcció

04/04/2014

4 d'abril de 2014

CHN Industrial ha anunciat una nova associació estratègica amb Leica Geosystems, proveïdor global de tecnologies de disseny, mesurament i visualització especialitzat en solucions de control per a la maquinària de construcció.

L'associació estratègica a llarg termini CNH Industrial - Leica Geosystems abastarà diverses àrees de col·laboració per impulsar contínuament el lideratge de CNH Industrial en el sector de la construcció.

En el marc d'aquest acord, Leica Geosystems subministrarà inicialment a les marques globals Casi i New Holland Construction del grup CNH Industrial solucions de control de maquinària per a excavadores, dozers i motoniveladoras en aplicacions muntades en fàbrica i postvenda. Amb el temps, les solucions s'ampliaran a tota la gamma de productes de CNH Industrial. A més, els departaments d'enginyeria de les dues empreses avaluaran conjuntament el desenvolupament de productes creats per maximitzar la integració i les prestacions de la maquinària de CHN Industrial Construction Equipment.

Dozer Casi equipat amb dispositius Leica
Dozer Casi equipat amb dispositius Leica.

“CNH Industrial té el compromís de proporcionar als seus clients de tot el món productes capdavanters en el sector de la maquinària de construcció que compleixin les normes més exigents de rendiment i productivitat”, va declarar Mario Gasparri, president de marca de CNH Industrial Construction Equipment.

“La nostra associació amb Leica Geosystems, una de les empreses més prestigioses del sector de les solucions de control de maquinària, demostra la nostra intenció de seguir invertint en el negoci de la maquinària de construcció introduint tecnologies d'avantguarda i traient partit dels especialistes més avançats del mercat”, va afegir Mario Gasparri.

Dozer New Holland equipat amb dispositius Leica
Dozer New Holland equipat amb dispositius Leica.
“Estem molt esperançats davant la perspectiva de potenciar les nostres posicions de lideratge en benefici dels nostres clients i dels clients de les marques Casi i New Holland Construction de CNH Industrial”, va afirmar Johan Arnberg, president de la divisió de control de maquinària de Leica Geosystems. “Els nostres productes crearan una solució innovadora i poderosa per atendre les demandes dels clients a mesura que evolucionen”.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis