Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case expuso su nueva generación de maquinaria eficiente en Conexpo-Con/Agg 2014
La companyia fa un balanç positiu de la seva presència en la fira

Casi va exposar la seva nova generació de maquinària eficient en Conexpo-Amb/Agg 2014

Redacció Interempresas14/03/2014

Casi Construction Equipment va presentar les últimes novetats incorporades a les seves línies de maquinària compacta i pesada en la fira Conexpo-Amb/Agg 2014 celebrada entre el 4 i el 8 de març a Las Vegas (EUA). Amb més de 125.000 assistents i 2.400 expositors, aquesta és la principal fira de maquinària de construcció d'Estats Units, on s'exhibeix l'últim en maquinària, tecnologia i innovació.

L'acollidor stand de Casi, inspirat al famós Centre de Clients Tomahawk de North Woods (Wisconsin), va atreure a nombrosos visitants interessats en les novetats i els sorprenents esdeveniments que es van celebrar entorn d'ell durant tota la setmana. A més, Casi va anunciar la seva col·laboració amb l'estel de música country Kip Moore per participar en una sèrie d'actes de caràcter comunitari i de compromís amb els clients en 2014, inclosa l'exclusiva actuació en directe de Moore durant la fira. També es van lliurar rèpliques artesanals del dozer Sèrie M de Casi als visitants que van participar en un concurs especial en Twitter, mentre que les persones que portaven una armilla taronja de Casi dins i fora del recinte firal tenien l'oportunitat de guanyar 100 dòlars i altres premis.

Stand de Casi Construction Equipment en Conexpo-Amb Agg 2014

Stand de Casi Construction Equipment en Conexpo-Amb Agg 2014.

Casi va presentar la retrocargadora 580 Super N Wide Track, inspirada en la camioneta Ram Laramie Longhorn, amb el distintiu aspecte en negre i daurat característic de Ram. La retrocargadora participarà en una gira d'esdeveniments patrocinats per Ram i Casi, que se celebraran per tot Estats Units amb la nova camioneta Ram 3500 Laramie Longhorn Crew Cab 4x4 d'acord amb dues de les imatges més característiques de les obres en el sector de la construcció: la robusta Ram 3500 Dually i la incansable retrocargadora Casi.

Fidel al seu full de ruta per complir les normes sobre emissions més estrictes, Casi va presentar una línia en expansió de màquines que compleixen la Tier 4 Final. En confiar a la tecnologia de motors de referència del mercat, desenvolupada per l'empresa germana FPT Industrial, Casi va confirmar la seva excel·lent posició per garantir el seu èxit quan la norma Tier 4 Final entri en vigor.

“Conexpo-Amb/Agg ha estat un esdeveniment que ha reportat molt èxit a Casi”, va comentar Mario Gasparri, president de marca de CNH Industrial Construction Equipment. “Hem atès en el nostre stand a un impressionant nombre de clients de tot el món, amb una important representació de grans comptes i concessionaris d'Europa, els qui van comentar que els havia impressionat l'acolliment en el stand, l'amplitud de la gamma de productes de la marca i la importància del grup internacional al que pertanyem”.

Casi Construction Equipment va presentar en la fira les últimes novetats incorporades a les seves línies de maquinària compacta i pesada...
Casi Construction Equipment va presentar en la fira les últimes novetats incorporades a les seves línies de maquinària compacta i pesada.

“Estem molt orgullosos de les novetats que hem presentat a Las Vegas”, va afegir Gasparri. “Incorporen amb èxit el nostre ferm compromís amb la qualitat, la productivitat i l'estalvi de combustible, i ajuden als nostres clients a realitzar el treball de forma eficient, rendible i exactament de la manera que volen. Són els coneguts punts forts de Casi des de 1842. Actualment, la nostra línia en expansió reflecteix a la perfecció l'ADN de la nostra marca, construïda sobre sòlides bases, oferint un soci professional, innovador i modern al sector de la construcció”.

Màxima productivitat amb l'últim en excavadores Tier 4

Com a avanç exclusiu a nivell mundial, Casi va desvetllar la nova excavadora hidràulica de cadenes CX350D, el primer model de la Sèrie D que compleix la Tier 4 Final, que es comercialitzarà a Europa el proper any. Amb un motor de 271 CV i una innovadora solució Tier 4 Final, que combina les tecnologies de recirculació refrigerada dels gasos de fuita (CEGR), reducció catalítica selectiva (SCR) i oxidació catalítica diésel (DOC), la CX350D maximitza la potència i les prestacions. Juntament amb els comandaments hidràulics millorats, la Casi CX350D ofereix major força d'excavació i capacitat d'elevació, així com fins a un 10% més d'estalvi de combustible.

Casi va mostrar també la seva Sèrie C d'excavadores de cadenes amb millors prestacions, amb un model CX250C Long Reach (llarg abast) de 28,1 tones. Accionada per un motor diésel Tier 4 Interim, la Sèrie C optimitza la productivitat i l'eficiència gràcies a l'ús d'avançades tecnologies com el sistema hidràulic intel·ligent de Casi, que ajuda a gestionar el motor i el sistema hidràulic. Amb una ploma de 8 metres en la versió Long Reach, l'excavadora de cadenes CX250C pot aconseguir els 18 metres.

El model CX80C exhibit va ser un fidel representant de l'oferta d'excavadores de grandària mitjana de Casi. Llançada en 2013, l'excavadora CX80C està equipada amb el millor motor Tier 4 Final de la seva categoria, que utilitza fins a un 5% menys de combustible. Amb una gran facilitat de manteniment, mínims temps d'inactivitat i dimensions reduïdes, i sense fer concessions en termes de visibilitat i comoditat, la CX80C està concebuda per oferir les prestacions de les excavadores de categoria superior.

Nova excavadora hidràulica de cadenes CX350D
Nova excavadora hidràulica de cadenes CX350D.

Gran potència en els dozers Sèrie M

Els dozers Sèrie M de Casi, llançats en Bauma a Europa, es van convertir al centre d'atenció en la fira Conexpo-Amb/Agg amb els models M1150, M1650 i M2050. Redissenyats des de zero, aquesta línia de tres models potencia la productivitat amb la millor força d'arrossegament de la seva categoria, extraordinària potència i pes en ordre de treball de fins a 20 tones. Accionats per motors FPT Industrial que compleixen la norma Tier 4 Interim i amb l'exclusiva tecnologia SCR, els dozers Sèrie M ofereixen una excel·lent resposta a la càrrega i un parell elevat, així com un nivell menor d'emissions i un major estalvi de combustible. L'operador té el control absolut de la màquina per a una millor adaptació a les condicions del terreny, gràcies a la personalització dels comandaments, com la sensibilitat de la fulla i l'adreça i els ajustos de sensibilitat de la transmissió. Amb un nou disseny de cabina desplaçada cap a endavant per garantir la màxima visibilitat i comoditat i un robust xassís C per a operacions pesades de moviment de terres, els dozers Sèrie M proporcionen durabilitat i major productivitat en qualsevol condició de treball.

Nou dozer 1650M de Casi
Nou dozer 1650M de Casi.

Noves pales carregadores de rodes Tier 4 Final

Casi va llançar la nova pala carregadora de rodes 921F Tier 4 Final i va aconseguir optimitzar la millor màquina de 20 tones d'aquest tipus disponible al mercat. Amb la millor càrrega útil de la seva categoria, 7,2 tones, que permet omplir camions amb una càrrega útil de 28 tones en sol 3 cicles, el nou model 921F puja el llistó en rendiment, estalvi de combustible i facilitat de manteniment. Equipat amb una transmissió ProShift, el model 921F ofereix fins a un 10% més d'estalvi de combustible, mentre el seu exclusiu disseny de la galleda de refrigeració protegeix els radiadors de la pols i garanteix una temperatura constant i una refrigeració eficient. El motor muntat darrere assegura l'accés per al manteniment des del sòl més segur de la seva categoria. Disponible amb un complet climatizador, la cabina ofereix una extraordinària comoditat i una visibilitat perifèrica sense igual. La carregadora de pneumàtics 921F inclou una solució sense filtre de partícules (DPF), gràcies a la provada tecnologia de motors SCR amb AdBlue, incorporada a les carregadores de pneumàtics de Casi des de 2011.

També va destacar la 321F de la nova Seriï F de midipalas carregadores de rodes de Casi. Completament redissenyada per millorar la maniobrabilitat, la versatilitat i el rendiment, la nova Seriï F compta amb la provada solució per reduir les partícules Tier 4 Final, que no precisa manteniment, i ofereix una major força d'arrencada i capacitat d'elevació amb un disseny més compacte, la qual cosa la converteix en la màquina ideal per a la construcció en general, el paisatgisme i el subministrament de materials.

Les noves midipalas carregadores de rodes 321F Tier 4 Final es llançaran a Europa a la fi de 2014, mentre la Casi 921F que compleix la norma Tier 4 Final es comercialitzarà en 2015.

Nova pala carregadora de rodes 921F Tier 4 Final
Nova pala carregadora de rodes 921F Tier 4 Final.

Avançades solucions eficients per minicargadoras de pneumàtics i de cadenes

Les minicargadoras de pneumàtics i de cadenes de Casi exhibides en Conexpo-Amb/Agg consoliden encara més el compromís de les empresa de proporcionar les solucions Tier 4 més avançades.

Les minicargadoras de pneumàtics SR160 Tier 4 Final amb elevació radial són referents en la seva categoria en proporcionar més potència i un parell de fins a 188 Nm. Amb les seves reduïdes dimensions, aquestes minicargadoras substitueixen els anteriors models SR150 i faciliten el treball als espais reduïts. A més, les minicargadoras SV185 d'elevació vertical compleixen la norma Tier 4, però sense necessitat de filtre de partícules (DPF). La tecnologia electrònica common rail d'alta pressió combinada amb una solució únicament amb catalitzador (DOC) assegura un nivell reduït d'emissions i millors prestacions. Amb un motor amb 60 CV de potència bruta, el model SV185 ofereix ara un parell més elevat i una capacitat operativa de fins a 885 kg. Gràcies a la gran oferta d'accessoris multiús, les minicargadoras de Casi són l'elecció ideal per a una àmplia gamma d'aplicacions, com la construcció, el paisatgisme o l'agricultura.

L'oferta de minicargadoras de cadenes de Casi va estar ben exposada amb el model més alt de la gamma Tv380 d'elevació vertical amb un pes operatiu de 4.625 kg. Equipada amb una tecnologia de motor que compleix la norma Tier 4 Interim, aquesta màquina es va dissenyar per a aquells treballs exigents que requereixen la màxima força d'arrencada i una elevada capacitat hidràulica.

Minicargadora de rodes SV300 de Casi
Minicargadora de rodes SV300 de Casi.

Taula rodona ‘Dire States’ de Casi per reanimar la infraestructura d'Estats Units

El tour ‘Dire States’ va fer un alt en el stand de Casi a Las Vegas. Casi va celebrar una taula rodona que incloïa a destacades figures del govern i empreses per abordar els problemes als quals s'enfronta la infraestructura a Estats Units. El debat va servir com a colofó per presentar els avanços i les principals conclusions del tour ‘Dire States’, un viatge èpic per carretera per tot Estats Units al volant d'un 1949 Hudson, que es va exhibir en el stand de Casi. El projecte va néixer de la col·laboració entri Casi Construction Equipment i Donen McNichol, anterior membre de la Casa Blanca, amb la intenció de conscienciar a l'opinió pública de l'escassa inversió en infraestructura i identificar formes innovadores de potenciar el desenvolupament del sector.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis